"TRAŽE JE SVI, MOJE KOLEGE, PRIJATELJI IZ VOJSKE..." Otac nestale Valentine za Kurir kaže da su se poslednji put čuli pre 7 dana!
Foto: Printscreen/Facebook

potraga u toku

"TRAŽE JE SVI, MOJE KOLEGE, PRIJATELJI IZ VOJSKE..." Otac nestale Valentine za Kurir kaže da su se poslednji put čuli pre 7 dana!

Društvo -

Valentina O.(14) iz Šapca nestala je u nedelju, 1. oktobra u Malom Zvorniku, kada je pobegla nakon što je izašla iz bolnice i od tada joj se gubi svaki trag.

Njen otac Nikola Obradović za Kurir kaže da nema nikakvih novih informacija, a da su se u potragu uključili mnogi.

- Traže je svi, moje kolege, prijatelji, javili su mi se čak i pirijatelji iz vojske sa kojima se dugo nisam čuo, a u želji da mi pomognu da pronađemo moje dete - kaže nam Nikola.

Valentina Obradović, nestala
foto: Printscreen/Facebook

Prema njegovim rečima devojčica je zadobila povrede dok je bila u kući sa majkom.

- Da li su se one nešto posvađale, ne znam, ali su zajedno otišle i u bolnicu. Ona više ne živi kod mene i to mi je krivo, jer su problematične stvari počele da se dešavaju od kad je napustila kuću u kojoj je bila sa mnom - kaže Nikola za Kurir i dodaje:

- Ja sam se sa njom čuo poslednji put u petak kao što se čujemo stalno. Pitao sam je da li je doručkovala, kako je bilo u školi... Rekla mi je da je sve u redu, da samo ima ptoblem sa majkom jer joj ne da da izađe sa društvom.

Kako kaže sve je pokušao, a obavešten je o njenom nestanku od strane policije, niko mu drugo nije javio zašto mu se ćerka ne javlja na telefon.

- Uzdam se u policiju i sve koji sa mnom traže Valentinu. Samo da je živa i zdrava i da mi se vrati, ništa drugo ne tražim - ispričao je Nikola za Kurir.

Kurir.rs / D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja