GRUPA STARIJIH DEČAKA MALTRETIRALA MLAĐE DEVOJČICE: Kinjili ih, oborili sa skejta, povredili i sve to snimali! Majka OGORČENA!
Foto: Shutterstock

UŽAS

GRUPA STARIJIH DEČAKA MALTRETIRALA MLAĐE DEVOJČICE: Kinjili ih, oborili sa skejta, povredili i sve to snimali! Majka OGORČENA!

Društvo -

Grupa starijih dečaka maltertirala je mlađe devojčice u blizini dečijeg parkića u Višnjici, a sve to su i snimali!

Ovo tvrdi jedna uznemirena majka.

- Molim vas da vaspitavate svoje sinove da budu muškarci, a ne siledžije. Nije lepo kinjiti i povređivati nikoga, a posebno ne mlađe devojčice. Ovo se odnosi na roditelje nekolicine srednjoškolaca, koji su večeras kod parkića u Višnjici kinjili moju ćerku i njenu drugaricu, koju su sapleli sa skejta, povredili je pa ih posle još snimali telefonima... Ne znam koji dečaci su u pitanju, možda je i bolje da ne znam, zato ovako i pišem. Nadam se da ćete porazgovarati sa svojim sinovima. Komšijski pozdrav - napisala je ona na društvenim mrežama u grupi "Višnjica i Višnjička Banja na FB".

nasilje, dečaci, devojčice
foto: Printscreen Facebook

Mnogi korisnici naveli su da je obaveza roditelja da vaspitaju svoju decu.

- Pridružujem se molbi, kao majka jednog sina. Ima divne dece u kraju. Ali većina su nevaspitana, tačnije prepuštena sama sebi. Više puta sam čula kako klinci od 12-13 godina prepričavaju telefonom tuču drugara, sa neverovatnim žarom. Za mene je šok da dete od 12 godina sa tolikim uživanjem priča kako je maltretiralo svog vršnjaka - navodi se u jednom od komentara.

Korisnici su savetovali ovoj majci da slučaj prijavi policiji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track