SRAMOTA, DEČIJI PARKIĆ PUN ĐUBRETA: Čoveku prekipelo, pa uzeo stvar u svoje ruke! Roditelji u histeriji zbog OVOGA što je uradio!
Foto: Profimedia /Ilustracija

(ne)kultura

SRAMOTA, DEČIJI PARKIĆ PUN ĐUBRETA: Čoveku prekipelo, pa uzeo stvar u svoje ruke! Roditelji u histeriji zbog OVOGA što je uradio!

Društvo -

Svedoci smo da neka deca, ali i njihovi roditelji često bacaju smeće na ulici, ali i u dečijim parkićima. Mnogi parkovi nemaju kante za smeće, ali to svakako nije opravdanje da se đubre baca na ulici!

Tako je jedan parkić u Vojvode Stepe bio pun smeća, ali je jedan stariji gospodin rešio da stvar uzme u svoje ruke i sve počisti!

- Mislim da je ovo vredno pomena. Parkić u Vojvode Stepe je strašno prljav i nažalost ne poseduje kantu. Čovek je večeras izašao i počistio ceo park sam. Moje dete se tu igra i zaista smo zahvalni - napisala je jedna majka na Instagram stranici "Serbialive Beograd".

smeće, parkić, đubre
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Potez ovog čoveka oduševio je brojne korisnike društvenih mreža.

- Deca su nevaspitana, a roditelji kad ih izvedu napolje ni ne obraćaju pažnju šta rade. Svaka čast ovom čoveku - navodi se u jednom od komentara.

Neki kažu da to što nema kante nije opravdanje da se baca đubre.

- Neka ponesu sa sobom neku manju kesu u koju će odložiti smeće i neka ga bace u kontejner kada krenu kući - glasi jedan komentar.

Kurir.rs

Bonus video:

03:17

OGROMNA DEPONIJA U SRED GRADA! Kod bivše železničke stanice gomile toksičnog đubreta i šuta GRADSKI ORGANI TVRDE DA NISU NADLEŽNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track