PORODICI IZ OVČE PRESELO DEČIJE KRŠTENJE U RESTORANU: Svinjetina žilava kao OPANAK, krompir hladan, a na piće čekali 30 minuta!
Foto: Shutterstock

ojadili ih za 23 evra po osobi

PORODICI IZ OVČE PRESELO DEČIJE KRŠTENJE U RESTORANU: Svinjetina žilava kao OPANAK, krompir hladan, a na piće čekali 30 minuta!

Društvo -

Porodici iz Ovče preselo je krštenje koje su organizovali deci, a sve zbog loše usluge u restoranu, koju su platili 23 evra po osobi!

Žena je rešila da svoje nezadovoljstvo podeli sa korisnicima društvenih mreža.

- Čisto da upozorim ljude da ne prođu kao i mi. Mogla bih da napišem roman, ali skratiću. Pravili smo deci krštenje u restoranu u Ovči. Izabrali smo ga po preporuci, očigledno pogrešnoj. Nije ništa ispoštovano od onoga što smo se dogovorili. Uzeli smo meni po stolici - navodi se u objavi ove žene u grupi "MOJA LEVA OBALA (Krnjača-Kotež-Borča-Ovča-Kovilovo-Skela...)".

Ona je naglasila da je bila i loša komunikacija između konobara i vlasnika, ali i loš raspored sedenja.

proslava, krštenje, nezadovoljni, restoran
foto: Printscreen Facebook

- Onda predjelo sa brdo zelene salate i po dva parčeta kačkavlja i sira i dva kisela krastavčica secena na četiri. Kada smo tražili dopunu rečeno je: "Sad će roštilj.. Sad će roštilj!" Svaki put taj odgovor - navela je ona.

Napomenula je i da je dogovor sa gazdom bio takav da će hranu stalno dopunjavati i da tanjiri neće biti prazni.

- Na piće smo čekali između 30-40 minuta. Došao roštilj pola od dogovorenog. Žilavo meso, hladan krompir.. Većinom belo i svinjenina žilava kao opanak. Nema pljeskavica, pileći medaljoni, kobasica i ćevapa (bilo je po dva u svakom tanjiru, nepoznat oblik ličili su na njih). Meni se već kuva!!! Donosi konobar tortu (poručenu i ukrašenu) ja pitam: "Gde je mašna i natpis?" On meni: "Izvini slučajno mi je otpao vrata su mi zakačila." Znači ostajem bez teksta. Sve u svemu upropastili su nam dan i ojadili nas za 23 evra po osobi. Nikad gori restoran i usluga!!!! Nikada više! - zaključila je ona u svojoj objavi.

Mnogi korisnici su u komentarima napisali da uslugu nije trebala da im plati, ako je već bila toliko nezadovoljna.

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

Proslava psećeg rođendana u Karađorđevom parku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track