MAJKA IZ SRBIJE SE PRE VREMENA PORODILA NA TASOSU: Porodica bila sa troje dece na odmoru, a onda se desilo OVO! Prošli su muke!
Foto: Shutterstock

beba rešila da porani

MAJKA IZ SRBIJE SE PRE VREMENA PORODILA NA TASOSU: Porodica bila sa troje dece na odmoru, a onda se desilo OVO! Prošli su muke!

Društvo -

Na odmoru jedne porodice iz Srbije u Grčkoj desilo se nešto neočekivano! Naime, jedna beba rešila je da porani mesec ranije i da se rodi na Tasosu.

Porodica iz Srbije bila je s troje male dece na odmoru na Tasosu, a onda se desilo nešto čemu se nisu nadali.

- Juče sam saznala da se u Grčkoj na Tasosu preveremeno, u osmom mesecu rodila devojčica. Mama, tata i tri ćerkice su bili na odmoru i beba je rešila da se rodi baš u Grčkoj. Porodica je imala dosta truda i muka da prođu kroz situaciju, ali je sada beba srećna kod svoje kuće - napisala je jedna gospođa u grupi "Grčka info".

Grčka, beba, porodica, deca, rođenje, trudnoća
foto: Printscreen Facebook

Ona je pitala i da li će beba imati neke privilegije, s obzirom da je rođena u Grčkoj.

- Neka je devojčica živa i zdrava svojim roditeljima i neka su svi zajedno srećni. Pustite priče o povlasticama, parama i državljanstvu, najmanje bitna stvar u ovom trenutku - navodi se u jednom od komentara.

Mnogi su čestitali roditeljima, ali smatraju da u podmakloj trudnoći nije trebala ići na put.

- Nek je srećno, ali nije baš normalno ići čak na Tasos sa tri deteta mala i podmuklom trudnoćom, budimo realni, svašta ljudi rade - napisala je jedna korisnica.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja