OVAKO IZGLEDA ŽIVOT I RAD U GARNIZONU KRUŠEVAC: Načelnik Generalštaba VS general Milan Mojsilović obišao Rasinsku brigadu (FOTO)
Foto: Generalštab Vojske Srbije

postrojavanje

OVAKO IZGLEDA ŽIVOT I RAD U GARNIZONU KRUŠEVAC: Načelnik Generalštaba VS general Milan Mojsilović obišao Rasinsku brigadu (FOTO)

Društvo -

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je sa saradnicima deo jedinica Кomande za obuku koje baziraju u Garnizonu Кruševac.

General Mojsilovićje sagledao je organizaciju života i rada, kapacitete za obuku, smeštaj ljudi, materijalnih sredstava i borbene tehnike u Rasinskoj brigadi i Centru za obuku logistike i primio izveštaje komandira i komandanata o stepenu realizacije tekućih zadataka.

Generalštab Vojske Srbije, Milan Mojsilović, general, Kruševac, garnizon
foto: Generalštab Vojske Srbije

General Mojsilović je tokom boravka u Centru za obuku logistike, obišao i obuku vojnika na služenju vojnog roka generacije "septembar 2023" i prisustvovao prikazu dela osposobljenosti profesionalnog sastava.

Ovom prilikom je održano i informisanje ključnog personala jedinica o težišnim zadacima Vojske Srbije i planovima za dalje unapređenje sposobnosti, kao i o merama koje se preduzimaju za poboljšanje materijalnog položaja pripadnika Vojske Srbije.

1 / 6 Foto: Generalštab Vojske Srbije

U pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije tokom obilaska jedinica u Кruševcu bili su komandant Кomande za obuku general-major Željko Petrović, načelnik Uprave za logistiku (J-4) general-major Srđan Petković, načelnik Uprave za ljudske resurse (J-1) brigadni general Savo Iriškić i načelnik Uprave za obuku i doktrinu (J-7) brigadni general Muharem Fazlić.

Kurir.rs/Ž.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track