"DETE MI JE U VRTIĆU KRVNIČKI IZGRIŽENO PO LICU, IMA PODLIVE I RANE!" Jeziv vapaj majke zbog nasilja - TRAJE GODINU DANA! UŽAS
Foto: Anna Grigorjeva / Panthermedia / Profimedia

UŽAS

"DETE MI JE U VRTIĆU KRVNIČKI IZGRIŽENO PO LICU, IMA PODLIVE I RANE!" Jeziv vapaj majke zbog nasilja - TRAJE GODINU DANA! UŽAS

Društvo -

Dečak koji pohađa jaslenu grupu u jednom vrtiću danima se kući vraća sa ujedima koji su toliko jaki da čak ima i rane!

Na ovaj problem požalila se dečakova majka na Tviteru!

- E ovako stoje stvari, dete je po malo išlo u vrtić i bio je izgrižen. Okej, Dešava se sada je vezao 5 dana od kojih je 4 dana krvnički grizen po licu, ima podlive i rane. Dobijam odgovor da je to normalno. Pa sad ćemo da vidimo u kom svetu tačno je to normalno i da rešimo - napisala je ova majka.

Dodala je da jedno dete grize već godinu dana drugu decu.

majka, dete, ujed, vrtić
foto: Printscreen Tviter

- Valjda je nasilje prolazilo dok nisu naleteli na dve budale od roditelja kakve smo mi, dve najtolerantnije osobe na ovom svetu, ali i najgore moguće osobe za za...... jer mi ne popuštamo, a za sina i da poginemo - naglasila je ona.

Javljale su se majke koje su imale sličnih problema.

- Isti slučaj smo imali. Bilo je 8 ujedene dece, jedno završilo na antibiotiku i tetanusu. Uglavnom, svi smo digli glas, na kraju je dete to prebačeno u drugi vrtić gde su "spremni na poseban rad s njim i roditeljima mu" - navodi se u jednom od komentara.

Majka je potom obavestila pratiocie da će Tim za prevenciju nasilja u vrtiću izvršiti kompletan nadzor.

- Rešenje problema ide dalje svojim tokom. Sam vrtić nije hteo da reaguje, ali hvala bogu ima ljudi koji žele da suzbiju nasilje ili prosto rečeno samo rade svoj posao - dodala je ona.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track