"U SALI NJIH DVOJE I NEKO IH SNIMA" Roditelji đaka iz Surdulice detaljno o ŠOK SNIMKU: Mislili su da je takva gadost DOBRA FORA
Foto: Shutterstock

izbezumljeni

"U SALI NJIH DVOJE I NEKO IH SNIMA" Roditelji đaka iz Surdulice detaljno o ŠOK SNIMKU: Mislili su da je takva gadost DOBRA FORA

Društvo -

Stravičan skandal potresao je Surdulicu nakon što je među učenicima osnovne škole krenuo da se deli eksplicitni snimak dvoje učenika koji imaju s*ksualni odnos, a koji je nastao u prostorijama škole. Roditelji dece koja idu u ovu školu objašnjavaju da je ovo užas nesagledivih razmera i da posle svega što se dogodilo ne znaju kako će i da li će moći da zaštite svoju decu.

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da se među učenicima u ovoj školi deli eksplicitni snimak, ali je sve bilo pod velikim znakom pitanja.

Roditelj, čija deca pohađaju školu u Surdulici, ispričao je da je za ceo događaj saznao od supruge, kada se ona vratila sa posla.

„Otac sam dvoje dece, a jedno od njih je vršnjak sa tom decom koja se pominju. Kad su došli kući, ispričali su nam šta se tačno desilo u školi. Ispričali su da su neke bezobrazne stvari radila druga deca. Supruga je bila zaprepašćena“, kaže otac jednog dečaka.

škola
foto: Shutterstock

On je ispričao da, kako su njemu objasnili, sve se dogodilo na času fizičkog, kada je sala bila skoro prazna, a samo nekoliko učenika je ostalo unutra.

„Njih dvoje i još neko od dece, koji je snimao. Neko od njih je kasnije pokazivao taj snimak po školi drugoj deci, kao dobru foru. Ali verujte da uopšte nije smešno. Ne znam kako bih reagovao da su moja deca bila umešana u to. Razgovarao sam sa majkom devojčice koja ide sa mojim sinom u razred i žena je izbezumljena“, kaže sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti, s obzirom da njegova deca idu u pomenutu školu u Surdulici.

Kako ističe, žena je strašno zabrinuta za bezbednost svoje ćerke i u razgovoru sa njim rekla mu je da je razgovarala sa razrednim starešinom, te da joj je on odgovorio da je sve u nadležnosti policije i da ne smeju da daju nikakve informacije jer su maloletna lica u pitanju.

„Razumem je što je zabrinuta. Ja iskreno ne znam kako bih se postavio da imam žensko dete, a da je ono umešano u takvu gadost. Taj snimak se u toku dana proširio celim gradom, znate ovo je malo mesto i sve se brzo sazna. Snimak je obrisan sa mreža. Verovatno su neki ljudi sačuvali taj snimak na svom telefonu“, priča ovaj otac.

Kurir.rs/Nova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track