PIT BUL KRVNIČKI 2 PUTA NAPAO NAŠEG LABRADORA, MOJA ĆERKA OD UŽASA VRIŠTLA I POVRAĆALA! Ugrizao ga za vrat i uvo, nije prvi put!
Foto: Shutterstock

UŽAS u zemunu

PIT BUL KRVNIČKI 2 PUTA NAPAO NAŠEG LABRADORA, MOJA ĆERKA OD UŽASA VRIŠTLA I POVRAĆALA! Ugrizao ga za vrat i uvo, nije prvi put!

Društvo -

Vlasnički pas pit bul napao je labradora u Zemunu, ujeo ga je za vrat i za uvo!

Istraumirana vlasnica labradora podelila je sa korisnicima društvenih mreža detalje ovog strašnog incidenta.

- U Zemunu, oko 19:15h, rasa pasa pit bul napao je labradora. Moja ćerka i ja samo šetale našeg psa, kada smo trebale da prođemo pored kapije gde stanuje pit bul, pit bul je izleteo iz kapije. Vlasnik je bio tu i počeo da viče. Pit bul čim je video labradora je nasrnuo na njega - napisala je ona, a njena poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad_".

Dodala je da je taj pas ujeo njenog za vrat, kada je imao blokadu vilice.

napad psa, pit bul, labrador
foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

- Petoro ljudi je odvajalo pit bula od psa i nakon 10 minuta su uspeli da ga odvoje. Vlasnici nisu zadržali psa, koji je odmah napravio krug i ponovo došao do mog psa, ugrizao ga je, ali ovaj put za uvo - navela je ona.

Napomenula da su ona i njena ćerka doživele veliku traumu.

- Ćerka je sve vreme vrištala, bila je istraumirana, kao i sada što je izazvalo da i komšije izađu. Tada su komšije rekle da ovo nije prvi put da ovaj pas napada i da je agresivan. Pas je odmah odvezen u dežurnu veterinarsku ambulantu, gde mu je uho ušiveno. Pas je dobro prošao, hvala bogu, sa telesnim posledicama koje su se rešile kod veterinara. Ćerka je od stresa i povraćala kada smo se vratile kući - napisala je ova žena.

Dodala je i da niko nije povređen izuzev njihovog psa.

- To sutra može biti i neko dete koje bude išlo samo. Ne želim ni da razmišljam šta bi bilo da je moje dete samo šetalo psa - zaključila je ona.

Bonus video:

03:05

ISKUSNI DRESER OTKRIVA KAKO REAGOVATI KAD VAS PAS NAPADNE! Pripitomio AGRESIVNU dogu od 70 KG mišića koja je bila na CRNOJ LISTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja