BEOGRAĐANKI PRESEO ODLAZAK U TRŽNI CENTAR: Nakon gađanja jabukama, nevaspitana deca vodene pištolje pune OVIM i prskaju ljude!
Foto: Profimedia

sramota

BEOGRAĐANKI PRESEO ODLAZAK U TRŽNI CENTAR: Nakon gađanja jabukama, nevaspitana deca vodene pištolje pune OVIM i prskaju ljude!

Društvo -

Ponašanje pojednih tinejdžera i dece često je tema korisnika društvenih mreža, a mnogi savetuju roditelje da se malo više bave svojim mališanima!

Jedna Beograđanka požalila se na grupu nevaspitane dece koja već neko vreme terorišu kupce jednog tržnog centra.

- Nevaspitana deca već mesecima prskaju ljude sa poslednjeg sprata. Ovog puta su poneli vodeni pištolj i napunili ga gaziranim sokom i isprskali ljude dole - navela je ova žena u poruci koja je objavljena na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

Nevaspitanje, deca
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Ovo nije prvi put da se pojedina deca ponaša neprimereno i nevaspitano. Nedavno se među decom i omladinom raširio opasan trend. Oni su gađali autobuse kruškama, jajima, jabukama, a jednu putnicu jabuka je čak pogodila u glavu.

Pored toga, grupa dečaka je namerno otvarala vrata autobusa na dugme koje se okreće, a koje se nalazi sa spoljne strane autobusa. Nakon što to urade, vozač je primoran da izađe i da dugme vrati u prvobitni položaj kako bi mogao da zatvori vrata.

Čak su neka deca i cepala umrlice u jednom beogradskom naselju.

Bonus video:

01:46

ZA DANAŠNJE GENERACIJE KRIVIM NAS STARIJE Najbolji profesor na svetu predstavio metod rada: Deca čitaju ono što je između redova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track