FBI SE UKLJUČIO U ISTRAGU! TRAGA ZA SIGNALOM TELEFONA NESTALE ANE KNEŽEVIĆ: Ko je napisao SUMNJIVU PORUKU njenoj prijateljici?!
Foto: Printscreen/Društvene mreže

nestala bez traga

FBI SE UKLJUČIO U ISTRAGU! TRAGA ZA SIGNALOM TELEFONA NESTALE ANE KNEŽEVIĆ: Ko je napisao SUMNJIVU PORUKU njenoj prijateljici?!

Društvo -

Isplivali detalji iz života na Floridi, imovinska karta krcata nekr

Američki FBI uključio se u potragu za Anom Knežević, u pokušaju da locira poslednji signal telefona žene, kojoj se početkom februara izgubio svaki trag.

Američka državljanka Ana Knežević nestala je u Madridu, a za njen nestanak saznalo se kada je prijateljica, posle serije sumnjivih poruka koje su joj stigle od Ane, alarmirala javnost. U međuvremenu ne prestaju da isplivavaju intrigantni detalji iz njenog života.

Ana Knežević nosi srpsko prezime jer je bila udata za našeg državljanina. Ona je, inače, sa Floride, a srpska javnost zapazila ju je jer je nestanku prethodio razvod, po oceni Aninih prijatelja buran, od Srbina čije prezime nosi.

Ana je zbog toga nakon rastave odlučila da otputuje u Madrid i da tamo provede izvesno vreme, kako bi se odmorila od svega i promenila okolinu.

Kuća Ane Knežević
Kuća Ane Knežević foto: Printscreen/X@BrianEntin

Sana Remo, prijateljica Ane Knežević, pre dve nedelje je i javno saopštila da se za Anom traga. Objasnila je da su joj poruke koje joj je Ana poslala neposredno pre nego što je poslednji put viđena, bile alarm da se sa njenom prijateljicom nešto dogodilo. O čudnim porukama oglasila se još jedna osoba iz Anine okoline.

Reč je o porukama koje su bile na engleskom i španskom jeziku, u kojima objašnjava kako je na ulici upoznala mladića i kako će sa njim otići u letnjikovac koji se nalazi na dva sata od Madrida.

„Ona tako nešto sigurno ne bi uradila, to je neodgovorno ponašanje koje ne liči na Anu“, rekla je Sana Remo, koja je primila poruku na engleskom jeziku. Objasnila je da je poruka napisana u stilu koji nije Anin, bez emocija. Poruka na španskom jeziku bila je toliko „ravna“ da izgleda kao da je napisana u Gugl prevodiocu.

Ana Knežević
foto: Printscreen/Društvene mreže

„Ništa od toga jednostavno nije imalo smisla“, rekla je Remo za AP i dodala da je reč o veoma sićušnoj ženi visokoj oko 150 centimetara.

Firma i tri nekretnine u bogatom delu Floride

Prijateljica je delimično dala uvid u Anin život i ono što je prethodilo njenom nestanku. Ispričala je da je bila u braku sa Srbinom sa kojim se nedavno razvela, te da je rastava bila burna. Nakon što su američka i španska policija i zvanično raspisali potragu za Anom, prijateljica je navodno pozvala Srbina da se priključi u potrazi ali on to nije učinio. U ovom trenutku zvanično nije osumnjičen ni za šta ali će policije dve zemlje sigurno želeti da sa njim obave razgovor.

Mediji u Sjedinjenim Državama objavili su da su Kneževići bili u braku 13 godina, da poseduju firm EOX Technology Solutions Inc, kompaniju koja pruža kompjutersku podršku poslovima na jugu Floride, te da su živeli u Fort Loderdejlu gde imaju kuću i još dve nekretnine od kojih je jedna trenutno blokirana.

„Njih dvoje su određenu sumu novca posedovali na računu. Taj novac je trebalo da bude podeljen, ali njen suprug nije bio izrazito srećan zbog toga“, ispričao je brat nestale žene nakon što su informacije isplivale u javnost.

Sa druge strane, Anina prijateljica je ispričala da se Ana nikad nije žalila ili govorila da strahuje od svog supruga.

Misteriozni muškarac sa kacigom

Nepoznata osoba, podsećanja radi, ušla je u zgradu u kojoj je živela državljanka SAD i obojila sprejem sigurnosne kamere samo pola sata pre nego što su komšije poslednji put videle Anu. Dan kasnije usledile su sumnjive poruke sa njenog telefona poslata. Mediji su takođe objavili i fotografiju na kojoj se vidi preškrabana kamera na interfonu.

(Kurir.rs / Nova.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track