VLASNICI PRODAJU KUĆU BLIZU BAJINE BAŠTE ZA 16.000 EVRA: Uz kuću idu i 2 njive, kupine i 100 zasađenih voćki, ali ima jednu MANU!
Foto: Youtube Printscreen

povoljno

VLASNICI PRODAJU KUĆU BLIZU BAJINE BAŠTE ZA 16.000 EVRA: Uz kuću idu i 2 njive, kupine i 100 zasađenih voćki, ali ima jednu MANU!

Društvo -

Kuće na selu se u poslednje vreme mogu pazariti po veoma pristupačnim cenama, te se mnogi koji žele da pobegnu iz grada odlučuju za kupovinu nekretnina na selu!

Nedavno je jedan oglas za kuću koja se nalazi u blizini Bajine Bašte oduševio korisnike društvenih mreža, ali ima jednu manu.

- Kuća se nalazi nedaleko od centra Bajine Bašte. Kolima 10 minuta, pešaka 30 minuta. Kuća je 40m2. Ima dovedenu struju i vodu. Dva podruma i pomoćna šupa, kao i čardak. Mana - nema WC - naveo je vlasnik ove kuće na stranici "Nekretnine na selu - Povratak u sela i zdrav život".

Naveo je da uz kuću idu i kupine, kao i dve njive ukupne površine 6.700 m2, kao i zemljište uz kuću površine 465 m2.

kuća, selo, prodaja
foto: Printscreen Facebook

- Obe njive su pete klase (prva je površine 3532m2, druga je površine 3193m2). Iznad kuće ima i 100 zasađenih voćki. 16.000 evra - navodi se u oglasu.

Jedan korisnik naveo je da su zaista dobri uslovi.

- Dobri uslovi, ali zašto si je ti napustio? - upitao je jedan korisnik.

Cena ove kuće i onoga što ide uz nju zaista je pristupačna, ali kao što je i sam vlasnik naveo mana je što ne postoji WC.

Bonus video:

02:41

JEDINI SAJT ZA NEKRETNINE KOJI ĆE VAM IKADA TREBATI: Najveća ponuda, najbolji oglasi, procena fer cene, agencije od poverenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja