OVA FRIZURA PRISTAJE SVAKOJ ŽENI I APSOLUTNI JE HIT GODINAMA! Stručnjaci se slažu da nikada nećete pogrešiti ako se tako ošišate
Foto: Shutterstock

OVA FRIZURA PRISTAJE SVAKOJ ŽENI I APSOLUTNI JE HIT GODINAMA! Stručnjaci se slažu da nikada nećete pogrešiti ako se tako ošišate

Društvo -

Kada žena odluči da promeni nešto na svom izgledu, odabir prave frizure je ključan. Ako niste sigurni što bi bila najbolja opcija za vas, preporučljivo je poslušati savete stručnjaka koji tvrde da postoje određene dužine i oblici kose koji odgovaraju svakoj ženi.

Priznati stručnjaci širom sveta tvrde da srednja dužina kose, odnosno ona koja doseže do ramena ili je ispod njega, pristaje svakom obliku lica i teksturi kose. Ova kategorija uključuje frizure koje nisu prekratke bob frizure, ali ni one s ekstremno dugom kosom koja doseže ispod sredine leđa.

Srednja dužina kose olakšava održavanje i pruža dovoljno prostora za eksperimentiranje, omogućavajući vam da odaberete ravnu ili stepenastu frizuru, sa ili bez šiški.

Ako već imate dugu kosu, ovo je savršen način da osvežite svoj izgled bez radikalnih promena i bez straha od nezadovoljstva novim stilom.

Takođe, frizura do ili ispod ramena je jednostavna za stiliziranje i održavanje. Ova klasična frizura će vizualno pomladiti vaš izgled.

Ova jedinstvena i laskava frizura je takođe idealna za situacije kada želite kosu vezati u rep ili je podići u punđu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track