ANA MIHALJICA ODVODI DECU KUĆI! Kamere Kurira snimile EMOTIVAN MOMENAT ispred Centra za socijalni rad (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

ANA MIHALJICA ODVODI DECU KUĆI! Kamere Kurira snimile EMOTIVAN MOMENAT ispred Centra za socijalni rad (VIDEO)

Društvo -

Prema najnovijim informacija i nakon višemesečne borbe, Ana Mihaljica je konačno pobedila i povela decu kući.

Ovaj momenat snimile su i naše kamere Kurira ispred Centra za socijalni rad.

05:28

ANA MIHALJICA ODVODI DECU IZ CENTRA ZA SOCIJALNI RAD! Emotivni snimci iz Novog Sada

Podsetimo, Centar za socijalni rad Grada Novog Sada doneo je odluku da majka Ana Mihaljica preuzme neposrednu brigu o deci uz određivanje mere korektivnog nadzora nad vršenjem roditeljskog prava u trajanju od tri meseca, saznaje Kurir!

Naime, iz Centar za socijalni rad Grada Novog Sada saopštili su da je zbog izrazito nebezbednih životnih uslova u kojima su deca boravila i postojanja neposredne opasnosti i procene da postoje opravdani razlozi da bi nepreduzimanjem hitnih mera i usluga iz nadležnosti centra došlo do ugrožavanja života, zdravlja i razvoja mlt. dece, preduzeo mere hitne privremene starateljske zaštite troje maloletne dece i hitnog obezbeđenja smeštaja.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:08

PRVA IZJAVA ANE MIHALJICE: Obećali su da će deca biti puštena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track