RAT KOMŠIJA U ZGRADI ZBOG KISELOG KUPUSA! Besni stanari ostali bez vode zbog komšije: Skupljali liske od kupusa i fekalije! (FOTO)
Foto: Shutterstock

nije se prilagodio životu u stambenoj zajednici

RAT KOMŠIJA U ZGRADI ZBOG KISELOG KUPUSA! Besni stanari ostali bez vode zbog komšije: Skupljali liske od kupusa i fekalije! (FOTO)

Društvo -

Verovali ili ne stanari jedne zgrade u Zemunu ostali su bez vode i to zbog kiselog kupusa!

Naime, na društvenim mrežama pojavilo se obaveštenje koje je odštampano i postavljeno na oglasnoj tabli jedne stambene zajednice u Zemunu.

- Drage komšije, imam potrebu da javno zahvalim stručnjaku koji je za vikend prosipao kiseli kupus u WC šolju i time napravio zagušenje u celoj vertikali, štetu u nekoliko stanova i skoro 24h ostavio bez vode 20 stanova - navodi se između ostalog u ovom obaveštenju.

kilesi kupus, komšije
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Komšinica koja je pisala ovo obaveštenje ironično se zahvalila komšiji.

- Hvala ti što smo skupljali liske od kupusa i fekalnu vodu po kupatilu, neki i po dnevnom boravku i hodniku, kao i na lepom vikendu i početku nedelje - napisala je ona.

Poručila je i da se nada da će se dotičnom komšiji smučiti i sarma i podvarak.

- Ja sigurno neko vreme neću jesti bilo šta što ima veze sa ovim povrćem. Nadam se i da ćeš se prilagoditi životu u stambenoj zajednici - napomenula je ona.

Njena poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

Bonus video:

04:11

MOLIO DA OSTANE U STANU, PA UZURPIRAO CEO SPRAT! Stanari Karađorđevog trga u Zemunu na sudu pokušavaju da se reše BAHATOG KOMŠIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track