HITNO SAOPŠTENJE AUSTRIJSKE POLICIJE: "Porodica pogledala slike, vrlo verovatno da je na njima Danka Ilić" - NALOŽENO HAPŠENJE
Foto: Nemanja Nikolić

HITNO SAOPŠTENJE AUSTRIJSKE POLICIJE: "Porodica pogledala slike, vrlo verovatno da je na njima Danka Ilić" - NALOŽENO HAPŠENJE

Društvo -

Austrijska policija oglasila se povodom snimka koji je nastao na tramvajskoj stanici u Beču, na kojem je kako se veruje, mala Danka Ilić, koja je 26. marta nestala kod Bora.

Austrijska policija je saopštila da je vrlo verovatno na snimku nestala srpska devojčica.

- Nakon što je porodica nestale devojčice pogledala slike, pretpostavljaju da je vrlo verovatno reč o o nestaloj devojčici iz Srbije. Bečka policija izvršiće hapšenje po nalogu javnog tužilaštva - saopšteno je.

Bečka policija je apelovala na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ženama sa snimka da jave organima reda na broj telefona 01-31310-33800 ili u bilo kojoj policijskoj stanici.

Nakon što se pojavio snimak nastao u Beču na kojem se, u pratnji dve Rumunke, vidi devojčica koja neverovatno izgledom i uzrastom podseća na malu Danku, u istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija.

Iz austrijske policije apeluju na sve građane koji su videli dve žene koje su usnimljene sa devojčicom da odmah kontaktiraju policiju.

Ambasada Srbije pozvala je sve koji u Austriji prepoznaju nestalu devojčicu da prijave policiji.

Bonus video:

01:32

OBJAVLJIVANJE SNIMKA NA KOM JE MOŽDA DANKA ILIĆ VEĆ IMA OZBILJNU POSLEDICU?! Psiholog ukazuje na važne detalje za identifikaciju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track