STRAŠAN KRAJ POTRAGE, UHAPŠENE UBICE DANKE ILIĆ! Dve osobe osumnjičene za MONSTRUOZNI ZLOČIN, vode ih na mesto ubistva
Foto: Privatna arhiva

STRAŠAN KRAJ POTRAGE, UHAPŠENE UBICE DANKE ILIĆ! Dve osobe osumnjičene za MONSTRUOZNI ZLOČIN, vode ih na mesto ubistva

Društvo -

Desetog dana potrage za devojčicom Dankom Ilić iz Bora predsednik Aleksandar Vučić saopštio je da su uhapšene ubice devojčice, i da ih policija vodi na mesto zločina.

Ekipa Kurira je i danas na terenu.

10.23 - Vučić: Policija uhapsila dve osobe koje su ubile malu Danku

Policija je uhapsila dve osobe koje su ubile malu Danku Ilić, i priznali su delo, rekao je predsednik Aleksandar Vučić na današnjoj vanrednoj sednici Vlade Srbije.

- Imamo loše vesti za Danku... Policija je uhapsila dva lica koja su, ako dobro razumem, izvršila ubistvo male Danke. Kako shvatam priznali su delo - rekao je predsednik, te dodao da vode do mesta gde su bacili telo.

- Sa kakvim mi monstrumima imamo posla - rezignirano je rekao predsednik.

8.51 - MUP Srbije: Bečka policija nas obavestila da na snimku nije Danka

Ministarstvo unutrašnjih poslova obavešteno je od strane bečke policije da na snimku koji je proveravan u sklopu potrage za nestalom devojčicom, nije dvogodišnja Danka Ilić, koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih okolnosti i činjenica u vezi sa nestankom deteta. Policijski službenici iz više organizacionih jedinica MUP-a su na terenu i ispituju i proveravaju sve informacije i saznanja u vezi sa nestankom Danke Ilić.

8.43 - Novinarka austrijskog sajta se oglasila za Kurir

Vera Marjanović
foto: Kurir televizija

Novinarka uglednog austrijskog portala "Kosmo" koja je stupila u kontakt sa rumunskom državljankom A.C.S. (36) koja živi i radi u Beču, a koja je na snimku sa devojčicom koja podseća na nestalu Danku Ilić uključila se u jutarnji program Kurir televizije.

Ispričala je kako je stupila u kontakt sa Rumunkom koja se vidi na snimku.

Detaljnije pročitajte na linku ispod:

7.09 - Austrijska policija isključila povezanost Rumunki sa Dankom

Austrijska policija rano jutros oglasila se novim saopštenjem o Danki i snimku dve Rumunke i isključena je bilo kakva povezanost Rumunki sa Dankom Ilić.

- Sada je razjašnjen identitet osoba sa slika i sa njima je uspostavljen kontakt. Na osnovu istrage i pratećih činjenica, veza između osoba prikazanih na objavljenim fotografijama i nestale devojčice iz Bora može se jasno i bez ikakve sumnje isključiti.

Detaljnije pročitajte na linku ispod:

Inače, austrijski sajt "Kosmo" pronašao je dve žene i dete za koje se sumnjalo da je nestala Danka Ilić iz Bora u Srbiji. Sajt je naveo da žene na snimku nemaju nikakve veze sa kriminalnim miljeom i nemaju nikakve veze sa otmicom deteta!

Danka Ilić
foto: Privatna arhiva/Kosmo, Austrijska Policija

- Ono kroz šta prolazim je strašno! Niko na svetu ne može da shvati kakva je ovo noćna mora! Mogla sam nevino stradati. Ja sam majka, saosećam sa detetom iz Srbije i volela bih da ga nađu. Ali ono što prolazim sa svojom majkom je isto tako zastrašujuće! Sada je policija došla u moju kuću, sve sam im ispričala i na kraju su se izvinili za patnju koju sam pretrpela. Zamolili su me da dođem sutra kod njih da potpišem protokol. Samo želim da ova priča ostane iza mene i da pokušam da je zaboravim - naglasila je.

Detaljnije pročitajte na linku ispod:

Kako "Kurir" saznanje, žene sa snimka su bile u policijskoj stanici i očekuje se da nakon utvrđivanja svih činjenica bude ukinuta poternica za njima.

Bonus video:

11:23

AKO JE MALA DANKA OTETA, POSTOJE 2 SCENARIJA! Eksperti upozoravaju: Transakcija je MILION EVRA, mnogo ljudi je uključeno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track