PENZIONERI POZVALI ROŠER BEND DA SVIRA ZA SVE BEOGRAĐANE: Najveći evergrin hitovi, filmska muzika i etno u Domu Vojske Srbije
Foto: Privatna arhiva

PENZIONERI POZVALI ROŠER BEND DA SVIRA ZA SVE BEOGRAĐANE: Najveći evergrin hitovi, filmska muzika i etno u Domu Vojske Srbije

Društvo -

Vrhunski muzičari, većinom članovi Simfonijskog orkestra RTS (Radmila i Dejan Rokvić, Vladimir Marić i Todor Cogoljević) uz vokalne soliste Nemanju Guzijana i Jovanu Zukanović, koje mnogi smatraju najboljim etno duetom u Srbiji, čine sve popularniji Rošer bend, koji će u sredu, 10. aprila, nastupiti u beogradskom Domu Vojske Srbije.

Rocher bend
foto: Privatna arhiva

Za muzički spektakl "Proleće u našem gradu" obavezne su rezervacije, a program će trajati od 18 do 23 sata ispunjen domaćim i svetskim evergrinom, filmskom muzikom, i etno hitovima.

Interesantno je da se koncert održava na poziv Udruženja penzionera Banke Poštanska štedionica, čiji su pojedini članovi prisustvovali nekim pređašnim svirkama Rošer benda, pa su odlučili da omoguće ne samo svojim prijateljima već i svim ljubiteljima kvalitene interpretacije i vanvremenskih hitova da uživaju.

Rocher bend
foto: Privatna arhiva

Prošle godine bend je, između ostalog, otvorio Zemun fest u prepunom zemunskom parku, nastupali su na Torniku, obeležili 70 godina CZK "Vlada Divljan", gostovali u Herceg Novom povodom Njegoševog dana, praznika kulture, održali humanitarni koncert u Inđiji, ali i Frankfurtu, pred uglavnom nemačkom publikom.

Muzička institucija Rošer, čiji je Rošer bend jedan od najistaknutijih sastava, održala je i svoj II Festival etno Rošer (FER), jedinstven u Beogradu. Ove godine sezonu su započeli fenomenalnim nastupom u Domu kulture "Studentski grad", a koncertne nastupe preneli su i u klupski prostor "Dekadencije" u Novom Sadu krajem marta, kada je mnogo publike zbog ogromnog interesovanja ostalo pred vratima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track