"VOJSKA SRBIJE IZGUBILA HRABROG PRIPADNIKA" Ministar Vučević i general Mojsilović obišli porodicu stradalog zastavnika Toškovića
Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije, Instagram/milosvucevic

"VOJSKA SRBIJE IZGUBILA HRABROG PRIPADNIKA" Ministar Vučević i general Mojsilović obišli porodicu stradalog zastavnika Toškovića

Društvo -

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović, obišli su danas porodicu stradalog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije zastavnika Mijodraga Toškovića u Staroj Pazovi i izjavili saučešće.

Ministar Vučević i general Mojsilović, tom prilikom, rekli su da ništa ne može da nadomesti gubitak supruga i oca, a da je Vojska Srbije izgubila hrabrog i iskusnog pripadnika, koji je sve dodeljene zadatke izvršavao posvećeno i odgovorno.

Čelni ljudi sistema odbrane preneli su porodici da je tragična smrt zastavnika Toškovića ostavila među njegovim kolegama i svima nama neizmernu tugu i bol dodajući da će Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije uvek biti uz porodicu Tošković.

Saučešće je, tom prilikom, porodici izjavio i predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović.

Ranije danas, načelnik Generalštaba obišao je vojni kompleks „Orešac“ i lokaciju na kanalu Dunav-Tisa-Dunav gde je stradao zastavnik Tošković i razgovarao sa pripadnicima 72. brigade za specijalne operacije i Žandarmerije.

Zastavnik Mijodrag Tošković rođen je 1980. godine na Cetinju. U profesionalnoj službi u Vojsci Srbije bio je od 2000. godine. Više puta je odlikovan i nagrađivan za rezultate u službi. Bio je oženjen i otac troje dece.

Bonus video:

00:18

Miloš Vučević nakon predaje liste SNS-a

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track