SRBIN NAŠAO NOVČANIK GASTARBAJTERA PUN KARTICA PA MU ODNEO! Ovakvu reakciju nije očekivao: Optužio me... Da li je moguće?
Foto: Shutterstock

leskovčanin zapretio pronalazaču

SRBIN NAŠAO NOVČANIK GASTARBAJTERA PUN KARTICA PA MU ODNEO! Ovakvu reakciju nije očekivao: Optužio me... Da li je moguće?

Društvo -

Mladić iz Leskovca izgubio novčanik sa parama, a onda na društvenim mrežama zapretio pronalazaču da mu što pre vrati jer je slučaj prijavio policiji.

U Fejbuk grupi Leskovačka online pijaca pojavila se objava jednog člana koji tvrdi da je izgubio novčanik s dosta para.

- Osobu koja je pronašla moj novčanik ljubazno molim da mi ga vrati jer sam slučaj prijavio policiji zato što je dosta novca u njemu. Ako se do sutra do osam niko ne javi policija kreće sa potragom - navodi se u njegovoj objavi koja je pokrenula niz reakcija:

- Malo više treba da povedete računa o svojim stvarima, a ne pretiti policiji ovde. Ko zna koji beskućnik je pronašao to, a da nema ni jednu društvenu mrežu i ne vidi tvoju objavu ovde.... Najlakše je pisati odma u grupi, razmislite malo pre nego što objavite - navodi se u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Izgubljene stvari se nagrađuju pronalazaču, ne preti se policiji!

novčanik
foto: Printscreen/ Facebook/ Leskovačka onlajn pijaca

- Daj bože da ga pronađeš, ali teško, još pogotovo kao što kažeš da si dosta novca imao, još sad ove pretnje, onda jos teže... Pre neku godinu moja ćerka našla novčanik i odnele smo vlasniku lično na kućnu adresu, po ličnoj karti smo videle gde stanuje, do dinara smo vratile, on se nije setio detetu jednu čokoladu da kupi u znak zahvalnosti - napisala je jedna članica grupe, dok je drugi napisao svoje neprijatno iskustvo sa gastarbajterom:

- I ja sam nosio na kuću nekom našem gastarbajteru novcanik pun kartica bez para on me maltene optužio da sam mu ja ukrao od tada ne vraćam ništa. Pošten ispadne budala na kraju.

Neki su napisali mladiću da treba da bude srećan ako pronađe dokumenta.

novčanik, plaćanje, prazan novčanik, dugovi
foto: Shutterstock

- Budi srećan ako ti vrate dokumenta, pare zaradiš.Kamo sreće da ga našao neko kome stvarno treba - navodi se u komentaru, dok u narednom stoji:

- Ja sam prošle godine našao novčanik sa parama dokumentacijom, deviznom karticom, kontaktirao vlasnike, pošto je dokumentacija od dve osobe, nisu ni znale da su izgubile novčanik. Posle nekoliko poziva došle su uzele novčanik, insistirao sam da dobro pogledaju da je sve u redu. Dobio sam jedno hvala nisam drugo ni tražio i otišli su. Bio sam srećan što sam pomogao, ali nisu svi ljudi isti, zato nemoj sa pretnjama i policijom jer od toga nema ništa, lepo zamoli - savetovali su mladića članovi grupe.

Bonus video:

00:14

JAD I BEDA! Pogledajte kako žena krade novčanik iz DEČIJIH KOLICA u prodavnici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track