Vučić: Vojska mora biti bolje opremljena
Foto: Nebojša Madnić

Prijem u Domu garde

Vučić: Vojska mora biti bolje opremljena

Društvo -
Niko ne može da nam oduzme ono što je u našim srcima i glavama, a to je ponos, snaga, volja i želja da imamo vojsku kojom će se svi ponositi, poručio ministar odbrane
1 / 14 Foto: Nebojša Mandić

BEOGRAD - Da bi smo imali državu, moramo imati ovako hrabru, ali i opremljenu armiju, reko je večeras ministar odbrane Srbije Aleksandar Vučić na prijemu u Domu garde u Topčideru i zamolio predsednika Republike i ostale predstavnike vlade da pomognu da vojska bude bolje opremljena i naoružana.

Niko ne može da nam oduzme ono što je u našim srcima i glavama, a to je ponos, snaga, volja i želja da imamo vojsku kojom će se svi ponositi, rekao je Vučić, na prijemu koji je Ministarstvo odbrane priredilo povodom novogodišnjih i božićnih praznika.

Vojska Srbije izvršila je sve postavljene zadateke u 2012., rekao je načelnik Generalštaba VS Ljubiša Diković. Bilo je teško, ali u reliziciji zadataka nas je vodila svest da su naši rezultati usmereni na jačanje odbrane i bezbednosti Srbije i ugleda naše otadžbine u svetu, rekao je Diković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track