Dragan Đurić: Na.ebaćete!
Foto: KURIR

Ozbiljne pretnje

Dragan Đurić: Na.ebaćete!

Društvo -
Predsednik FK Partizan nazvao me je i rekao da će mene i novinarku Kurira skupo koštati objavljeni tekstovi, priča Stanko Milošević, kome Dragan Đurić duguje tri miliona dinara

BEOGRAD - Opasno!Ukoliko Kurir objavi još neku priču o mojim dugovanjima, skupo će to koštati i tebe i onog ko piše te tekstove. Svi ćete najebati! I ni dinara ti više neću uplatiti dok ta medijska halabuka ne prestane - reči su Dragana Đurića, predsednika FK Partizan, vlasnika „Zekstre“ i Veterinarskog zavoda Zemun, tvrdi Stanko Milošević, direktor preduzeća „Rastošnica promet“, koji je pre četiri godine obavio radove i uložio velika sredstva u sanaciju zavoda.S obzirom na to da taj dug od tri miliona dinara nikada nije vraćen, sudski izvršitelji su naložili zaplenu nepokretnih stvari, o čemu je Kurir pisao ranije.On kaže da ga je Đurić pozvao i doslovce mu izrekao pretnje s početka teksta.- Na sastanku smo se dogovorili da mi u toku dana uplati glavnicu u iznosu od 800.000 dinara, a do ponedeljka ostatak koji podrazumeva dospelu kamatu i troškove postupka. Međutim, na račun mi je prvo leglo samo 100.000, a kasnije još 230.000 dinara. A onda je usledio telefonski poziv u kome meni i novinaru Kurira gospodin Đurić preti, uz konstataciju da niko ne sme da se zajebava sa njim! Pa stvarno ne znam ko koga ovde laže i pravi ludim, ko kome duguje pare - kaže Milošević i naglašava da ima nameru da nastavi s javnim progonom svog dužnika jer je to jedini način da dođe do svog novca. On ističe da će Đurićeve pretnje prijaviti nadležnim organima.Međutim, prema Đurićevim rečima, to nije način na koji će Milošević doći do isplate duga.

Milošević odlučan u nameri da povrati novac
Milošević odlučan u nameri da povrati novac

Dragan Đurić: Ne želim da komentarišem!Dužnik Dragan Đurić, koji je pred sudskim izvršiteljima obećao i potpisao specifikaciju u kojoj je naznačeno da će do ponedeljka isplatiti čitav dug, tvrdi da nije tačno da je bilo kome pretio.- Molim vas, takve neistine ne želim da komentarišem - rekao nam je kratko Đurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja