I u petak tmurno i kišno, toplije tek od utorka
Foto: Tanjug

Zahlađenje

I u petak tmurno i kišno, toplije tek od utorka

Društvo -
Neraspoloženje i pad radne sposobnosti su moguće meteoropatske reakcije

BEOGRAD - U Srbiji će u petak ujutru biti umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom a tokom dana promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde je moguća pojava kratkotrajnih pljuskova. Vetar će biti slab do umeren, povremeno i jak, zapadni i jugozapadni. Minimalna temperatura kretaće se od 10 do 13, a maksimalna od 16 do 20 stepeni.

U Beogradu se očekuje promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Posle podne na širem području grada moguća je pojava kratkotrajnih pljuskova. Vetar će biti slab do umeren, zapadni i jugozapadni. Minimalna temperatura će biti oko 11, a maksimalna oko 19 stepeni.

U Srbiji će u narednih sedam dana će biti promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. Do utorka najviša dnevna temperatura će biti ispod proseka za ovo doba godine, a zatim u porastu.

U Beogradu u narednih sedam dana očekuje se promenljivo oblačno, povremeno sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. Do utorka najviša dnevna temperatura će biti ispod proseka za ovo doba godine, a zatim u porastu.

Biometeorološka prognoza za petak - očekuje se nešto povoljnija biometeorološka situacija. Izvestan oprez se savetuje kardio i cerebro-vaskularnim bolesnicima. Neraspoloženje i pad radne sposobnosti su moguće meteoropatske reakcije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track