Galija: Pre mesec dana su mi javili da sam dobio svirku!
Foto: Fonet

Zvezde potvrdile da je Gangula namestio tender

Galija: Pre mesec dana su mi javili da sam dobio svirku!

Društvo -
Pevač tvrdi da mu je pre 30 dana javljeno da je dobio posao, frontmenu Ju grupe iste vesti saznao pre nekoliko dana, a konkurs zatvoren prekjuče

BEOGRAD - Pa dobro, da li je ovo moguće?!Nenad Milosavljević poznatiji kao Neša Galija kaže da su mu još pre mesec dana potvrdili da će svirati na manifestaciji Novobeogradsko leto, što ne bi bilo čudno da konkurs nije završen prekjuče ujutru u 9 sati! Kurir je juče objavio da je opština Novi Beograd, na čijem je čelu dr Aleksandar Šapić, raspisala javni tender za izbor izvođača za pomenutu manifestaciju, a uslovi konkursa su napisani tako da mogu da se jave dve grupe u Srbiji, koje je opština i sama navela kao primer u tenderu! Konkurs je završen 17. jula 2013. godine u 9 sati, a koverte s ponudama otvorene su u 10 sati istog dana, tako da je nejasno kako je Milosavljević mogao da zna mesec dana pre završetka konkursa da je dobio posao!Miša sve završio- Pre dva meseca pozvao me je Miša Berar i pitao da li hoću da učestvujem na toj manifestaciji, a pre mesec dana mi je menadžer potvrdio da ćemo svirati tamo - rekao je Milosavljević.Međutim, kada smo ga pitali kako je mogao da zna da je dobio svirku mesec dana pre završetka konkursa, uputio nas je na svog menadžera Tanju B., koja nam je poručila da Milosavljevićevi navodi nisu tačni!- Nije tačno da mu je javljeno mesec dana ranije. Čovek ne zna tačan datum.S druge strane, Ju grupi, kako kaže Žika Jelić, frontmen, nekoliko dana ranije!Grupe na konkursu- Prvi put čujem da grupe idu na konkurs. S opštinom Novi Beograd smo prošle godine razgovarali da učestvujemo na toj manifestaciji. Zvali su nas razni ljudi koji se bave ovim poslom, njih troje-četvoro, ja sam razgovarao s čovekom iz opštine Milošem... Pre nekoliko dana, ne više od pet, javljeno nam je da učestvujemo na manifestaciji - rekao je Jelić, a na pitanje ko mu je javio da je dobio posao, rekao je:- Draganče... ima svoju agenciju.Na pitanje kako se zove ta agencija, Jelić je rekao zbunjeno:- Nemam pojma.

Sumnjivo... Kakvi su uslovi tendera, nisu morali da ga raspisuju
Sumnjivo... Kakvi su uslovi tendera, nisu morali da ga raspisuju

Šapić u tenderu naveo da traži ju grupu ili pop sastav sličan njima, koja je na estradi 40 godina
Šapić u tenderu naveo da traži ju grupu ili pop sastav sličan njima, koja je na estradi 40 godina

Jovanović bez komentaraMiloš Jovanović, odgovorno lice pomenutog tendera, poručio nam je juče da nema komentar. Miroslav Miša Berar od juče ujutru nije u zemlji, kako su nam rekli u njegovom studiju, a na poruku koju smo mu ostavili kod zaposlenih nije odgovorio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track