DRAGICA NIKOLIĆ NE ŽALI PARE: Za novi stajling 10.000 dolara!
Foto: Facebook

Široko

DRAGICA NIKOLIĆ NE ŽALI PARE: Za novi stajling 10.000 dolara!

Društvo -
Budući da se prva dama Srbije gotovo nikad ne pojavljuje u istoj odevnoj kombinaciji, samo se može pretpostaviti koliko je „težak“ njen garderober

Prva dama Dragica Nikolić još uvek ne žali novac za skupe komplete! Poznat je njen komplet za koji nije žalila 10.000 dolara, ali supruga predsednika Republike ponovo se obukla u svoj omiljeni Dolče i Gabana stajling.

Nikolićeva se, naime, prilikom posete Kazahstanu, ponovo pojavila u D&G kompletu. Fotografije je objavila na svom Fejsbuk profilu. Kurir je, podsetimo, pisao da je Dragica Nikolić za toalete kreatorke Jelene Jakovljević bin Drai, supruge arapskog šeika Saida, platila oko 10.000 evra. Pre toga, za samo osam kombinacija Nikolićeva je izdvojila više od 15.000 evra.

Budući da se prva dama Srbije nikad ne pojavljuje u istoj odevnoj kombinaciji, samo se može pretpostaviti koliko je „težak“ njen garderober, a jedna odnajpoznatijih srpskih stilistkinja Ivana Rabrenović za Kurir otkriva da kombinacije u kojima je javnost svojevremeno videla Dragicu Nikolić mogu ukupno da koštaju i do 50.000 evra.

Za zemlju u kojoj je stotine hiljada siromašnjih, gospođa Nikolić mogla bi da,ipak, spusti visoke kriterijume kada je o stajlingu reč.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track