Besplatna priprema male mature!
Foto: PR

Nije sve izgubljeno

Besplatna priprema male mature!

Edukacija -

Pored stresa koji je sastavni element procesa polaganja male mature, učenici osmog razreda ove godine dodatno su uznemireni neizvesnošću oko priprema za polaganje završnog ispita, koje su usled štrajka prosvetnih radnika u brojnim školama dovedene u pitanje. Srećom, zahvaljujući portalu mala-matura.com, koji je pokrenula Savremena gimnazija, učenici će moći kvalitetno da se pripreme za završni ispit potpuno besplatno!Veliki broj škola u Srbiji je usled štrajka prosvetnih radnika obustavilo pripreme za polaganje male mature! Kako to obično biva, u sukobu „velikih” najviše stradaju „mali”, i to se u ovom slučaju može bukvalno shvatiti. Velikom broju dece u Srbiji, po svoj prilici, biće oduzeta mogućnost kvalitetne pripreme za polaganje male mature u školama. Ipak, zahvaljujući Savremenoj gimnaziji i portalu mala-matura.com nije sve izgubljeno.

Kvalitetna priprema za polaganje male mature na online platformi

Priprema za polaganje završnog ispita na online platformi mala-matura.com u mnogim aspektima je naprednija od klasične pripreme u učionici. Online platforma mala-matura.com je specijalno kreirana i prilagođena za učenike osmog razreda i pripremu za završni ispit iz matematike, srpskog jezika, kao i za kombinovani test.Između ostalog, učenici imaju neograničen i stalan pristup izdvojenim delovima gradiva koje ih očekuje na završnom ispitu. Tu su i testovi sa različitim gradivom iz školskog programa koje mogu da rešavaju neograničen broj puta, multimedijalne i video lekcije sa zanimljivim objašnjenjima, live chat konsultacije sa profesorima iz svakog predmeta, kao i simulacija završnog ispita koji ih očekuje!

Dočekajte malu maturu spokojni!

Bez obzira na to da li će i kada ponovo početi pripreme za završni ispit u osnovnim školama, deca širom Srbije sada mogu da se u svojim domovima na miru pripremaju za polaganje male mature. Zahvaljujući specijalno razvijenoj platformi mala-matura.com, priprema za polaganje male mature će od sada biti zanimljivija i efikasnija.Svako dete već danas može da se registruje na online platformi potpuno besplatno i započne pripreme za završni ispit. Lekcije, testovi, video i multimedijalni materijali, kao i online komunikacija sa profesorima ‒ sve to je dostupno svakom učeniku, neprekidno i neograničeno, 24 časa dnevno.Priprema za polaganje male mature može da počne odmah! Srećno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track