Poklonite svom osnovcu najvredniji novogodišnji poklon: srećnu i uspešnu budućnost
Foto: PR

Novogodišnja akcija

Poklonite svom osnovcu najvredniji novogodišnji poklon: srećnu i uspešnu budućnost

Edukacija -
Verovatno ste i vi jedan od roditelja koji se ovih dana pita šta da pokloni svom detetu za Novu godinu. Možda su vam, kao i većini vaših prijatelja, padali na pamet garderoba, putovanje, mobilni telefoni. Ali da li ste razmišljali da ove godine svom detetu poklonite nešto stvarno drugačije, nešto što mu može obezbediti srećnu i uspešnu budućnost?

Ako kod kuće imate osnovca, ovo je idealna prilika da mu poklonite najsavremenije obrazovanje i diplomu koja će mu otvoriti vrata svih svetskih univerziteta.

Savremena gimnazija, u sklopu novogodišnje akcije, omogućila je popust od čak 45% na cenu školovanja. Prijave su na sledećem linku, a svi roditelji koji je popune do 31. decembra, obezbediće školovanje po najnižoj ceni u toku godine.

Ovo je trenutak kada treba da donesete odluku i iskoristite idealnu priliku, kada je najsavremenije školovanje dostupno i vašem osnovcu. Savremena gimnazija je najbolji nastavak školovanja za vaše dete, koje mu može otvoriti vrata najboljih univerziteta i kompanija na svetu.

Savremena gimnazija radi po Kembridž planu i programu koji ispunjava najviše standarde kvaliteta, a po završetku školovanja učenici mogu steći svetski priznate Kembridž diplome. Deca uče kroz zabavu i uživanje, u jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama ‒ Intelligent Classroom i Google Technology Classroom. Za učenje koriste tablet uređaje, interaktivne table i jedinstvenu online platformu, na kojoj se nalaze svi nastavni materijali.

Ono što posebno izdvaja Savremenu gimnaziju je posvećenost nastavnika koji poklanjaju detetu punu pažnju i sa učenicima su u svakodnevnoj komunikaciji putem četa i mejla. Ne samo da su tu da vašem detetu prenesu znanje na kreativan i drugačiji način, nego su tu i da mu daju savet i podršku.

Umesto da svom detetu poklanjate nešto što će mu pružiti samo kratkotrajnu radost i zadovoljstvo, poklonite mu nešto što će mu omogućiti da bude uspešno i srećno do kraja života. Kvalitetno i savremeno obrazovanje je najbolje što možete da učinite za svoje dete. Izaberite poklon koji nema rok trajanja, i obezbedite svom detetu sigurnu budućnost.

Požurite i prijavite se odmah jer specijalni popust od 45% važi samo do 31. decembra.

Izaberite za svoje dete neki od programa Savremene gimnazije:

Kombinovani program – kombinacija nacionalnog plana i programa i Kembridž međunarodnog programa omogućava vašem detetu da stekne dvostruku diplomu, nacionalnu i internacionalnu, koja će mu dati odličnu odskočnu dasku za nastavak školovanja, kako na fakultetima u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Nacionalni plan i program – realizuje se prema nacionalnom planu i programu, ali na drugačiji način, povezivanjem teorijskog znanja sa praktičnom primenom i podsticanjem kreativnog razmišljanja.

Kembridž međunarodni program – ovaj program uključuje dodatne časove, na engleskom jeziku, prema Kembridž programu za međunarodne ispite. Cilj je da se učenici upoznaju sa konceptom obrazovanja koji se primenjuje u zapadnoevropskim zemljama i SAD.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track