STRUČNJAK ZA DIGITALNU TRANSFORMACIJU DOLAZI NA DIGITAL TAKEOVER: Dr Nenad Filipović održaće predavanje na temu „Mitovi digitalne transformacije“
Foto: Promo

STRUČNJAK ZA DIGITALNU TRANSFORMACIJU DOLAZI NA DIGITAL TAKEOVER: Dr Nenad Filipović održaće predavanje na temu „Mitovi digitalne transformacije“

Edukacija -

Dr Nenad Filipović je predavač, voditelj MBA projekta i akademski direktor IEDC - Poslovne škole Bled, jedne od vodećih međunarodnih institucija takve vrste u Evropi i jedne od najuglednijih poslovnih škola na svetu, ujedno i ovogodišnjeg ekskluzivnog edukacijskog partnera Digital Takeovera.

Na predstojećoj konferenciji dr Filipović će održati predavanje na temu „Mitovi digitalne transformacije“, u kojem će se osvrnuti na ukorenjene stereotipe o promenama koje u poslovanju donosi digitalna tehnologija i pokazaće šta se skriva iza njih. Ilustrovaće ključne dileme s kojima se susreće menadžment preduzeća u našoj regiji i izazove prenošenja svetskih iskustava u naše okruženje. U svojoj prezentaciji će postaviti ključna pitanja na koja moramo da odgovorimo ukoliko želimo da iskoristimo digitalnu tehnologiju u svojoj firmi za pridobijanje konkurentne prednosti.

foto: Promo

Na IEDC – Poslovnoj školi vodi kolegijume „Poslovni menadžment“ i „Poslovna etika“, a predavač je i na „Programu digitalne transformacije“, koji daje alate i znanje za uspešno vođenje procesa transformacije. U sklopu programa Filipović vodi i seminar „Leading Disruptive Change“, na kom otkriva kako mobilisati celu organizaciju i postići uspešnu transformaciju.

Filipović je inače izvrstan poznavalac ekonomske situacije u regiji, ali i u svetu, a osim što je kreator i sukreator brojnih edukacijskih programa IEDC - Poslovne škole Bled, koordinirao je s više od 200 konsultantskih projekata i pružao svoje savetodavne usluge brojnim međunarodnim kompanijama. Ujedno je bio i lični mentor više od 40 izvršnih direktora u Srednjoj Evropi, a autor je ili koautor sedam knjiga i više od trideset studija slučaja. Gostuje kao predavač na brojnim poslovnim školama u Evropi i Severnoj Americi, a obrazovao se na nekim od najboljih svetskih univerziteta. Magistrirao je na zagrebačkom FER-u u području računarstva, doktorirao menadžment na Free University of Amsterdam u Holandiji i završio Stanford Executive program na univerzitetu Stanford i Central and East European Teachers Program na Harvard Business School u sklopu univerziteta Stanford.

foto: Promo

Budite korak ispred promena u digitalnom svetu i osigurajte svoje mesto na Digital Takeoveru uz early bird kotizaciju po ceni od 185 evra do 31. 1. 2019, dok redovna cena iznosi 325 evra, a last minute 375 evra. Sve novosti o programu pratite na Fejsbuku i na službenoj stranici.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track