PORODIČNI VIKEND U SAVREMENOJ: Dobra zabava i edukativne radionice za mališane i njihove roditelje
Foto: Kurir

Idealno za roditelje

PORODIČNI VIKEND U SAVREMENOJ: Dobra zabava i edukativne radionice za mališane i njihove roditelje

Edukacija -

Vikend pred nama u Savremenoj osnovnoj školi i gimnaziji posvećen je deci i roditeljima. U subotu, 6. aprila, održaće se sada već tradicionalna manifestacija „Porodični dan”, dok se oba dana vikenda, 6. i 7. aprila, na istom mestu održava i festival „Roditeljstvo novog doba”.

Dođite sa svojim mališanima u prostorije Savremene u Palatu Beograd, Masarikova 5 (ulaz iz Kralja Milana), da se dobro zabavite, saznate mnogo toga novog, korisnog i zanimljivog i kvalitetno provedete zajedničko vreme.

Ulaz je za oba dana porodičnog vikenda BESPLATAN, samo je važno da se, zbog ograničenog broja mesta i velikog interesovanja, prijavite na vreme.

„Porodični dan”: Raznovrsne edukativne radionice

Prvi dan porodičnog vikenda u Savremenoj posvećen je pre svega deci, koja će se igrati i učiti kroz mnoštvo zanimljivih, edukativnih i kreativnih radionica.

foto: Kurir

SPONE Sistem Stimulacije i Savremena osnovna škola pozivaju vas da svoje dete, ukoliko je uzrasta od 5 do 12 godina, dovedete u subotu, 6. aprila, od 10 do 13 časova u prostorije Savremene i zajedno sa njim provedete još jedan nezaboravan „Porodični dan”. Možete da povedete i njegove drugare iz vrtića, predškolskog ili škole i upriličite im jedno zanimljivo druženje.

Očekuju vas kreativne radionice, savremena edukacija i zabava za pamćenje. Ulaz je potpuno besplatan i za vas i za vaše dete, potrebno je samo da se prijavite na vreme jer je broj mesta ograničen.

Festival „Roditeljstvo novog doba”: Drugačija perspektiva za roditelje

Peti festival „Roditeljstvo novog doba” održava se dva dana u Savremenoj osnovnoj školi i gimnaziji, 6. i 7. aprila, od 10 časova, a tema ovog festivala je „Roditeljstvo pod pritiskom”. Prvi dan festivala posvećen je trudnicama i roditeljima beba, dok je drugi dan rezervisan za roditelje starije dece.

foto: Kurir

Za sve koji nisu u prilici da dođu u prostorije Savremene na ovaj festival Savremena osnovna škola i gimnazija omogućile su i BESPLATAN LIVE STREAM za drugi dan festivala, 7. april, od 12 do 16h. Live stream možete pratiti ukoliko se ulogujete putem OVOG linka i pokrenete ga u vreme za kada je zakazan.

Očekuje vas pregršt zanimljivih tema, korisnih informacija i saveta i drugačijih pogleda na roditeljstvo od predavača koji nam dolaze iz sveta, regiona i naše zemlje. Ulaz je i za festival besplatan, ali je važno da se prijavite za predavanja koja želite da pratite.

Savremena – škola po meri učenika i roditelja

U Savremenoj osnovnoj školi posebna pažnja posvećena je edukaciji kroz kreativne, interaktivne i multidisciplinarne časove, uz podršku najsavremenije tehnologije. Na taj način, učenici usvajaju nova znanja na najefikasniji način, razvijaju digitalnu pismenost od početka školovanja i veštine neophodne za uspeh u 21. veku.

foto: Kurir

Osim Nacionalnog programa obrazovanja, koji se izvodi po planu i programu koji je odobrilo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, učenici u Savremenoj mogu pohađati i Kombinovani – dvojezični program, koji spaja nacionalno obrazovanje sa prestižnim Kembridž školovanjem i u okviru koga je nastava delimično na engleskom jeziku.

Partnerstvo, saradnja i konsultacija sa roditeljima oko svih pitanja koja se tiču obrazovanja i vaspitanja njihove dece još neki su od benefita koji izdvajaju Savremenu osnovnu školu. Posvećeni učitelji i nastavnici neguju zdrav i kvalitetan odnos ne samo sa učenicima već i sa roditeljima, čije se mišljenje uvek uvažava.

Savremena predstavlja bezbednu i podsticajnu sredinu za kompletan razvoj deteta. Nastava je prilagođena svakom učeniku, jer ne postoje dva ista deteta. Takođe, na osnovu njihovih sklonosti formiraju se optimalna odeljenja u kojima deca komplementarnih sposobnosti podstiču jedni druge na napredovanje.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track