RODITELJI, POŽURITE: 30. juna se zatvara upis po sniženim cenama u Savremenu osnovnu školu
Foto: Promo

RODITELJI, POŽURITE: 30. juna se zatvara upis po sniženim cenama u Savremenu osnovnu školu

Edukacija -

Samo do 30. juna imate priliku da po sniženim cenama svom detetu obezbedite školovanje u skladu sa svetskim standardima u Savremenoj osnovnoj školi na Novom Beogradu. Zatvara se upis učenika od I do V razreda u okviru koga su školarine niže za čak 40%.

Iz Savremene poručuju da je interesovanje veliko i pozivaju roditelje da se prijave na vreme kako bi iskoristili povlašćene uslove.

Zašto Savremena?

U Savremenoj osnovnoj školi možete izabrati Nacionalni ili Kombinovani program, koji predstavlja spoj nacionalnog i Kembridž obrazovanja. Nastava na Kombinovanom programu odvija se jednim delom na engleskom jeziku, zahvaljujući čemu deca od malih nogu usavršavaju ovaj jezik. Roditelji savremenih osnovaca ovo ističu kao jednu od najznačajnijih prednosti Savremene zbog koje su se odlučili upravo za nju.

„Dugo smo se raspitivali i shvatili da se u Savremenoj sve znatno razlikuje od drugih škola, jednostavno smo bili oduševljeni. Već sam znala za Savremenu gimnaziju i za njene standarde, tako da sam sigurna da će i osnovna zadržati taj standard! Izabrali smo Kombinovani program zato što moj sin već govori engleski, a ovako će ga usavršiti i pritom će steći najbolje znanje zasnovano na dva obrazovna programa – i na Nacionalnom i na Kembridž programu. Smatram da je sve ovo najbolje za našeg sina, to mu je odlična priprema za uspešnu budućnost”, ističe Nataša Hejs, čiji sin Itan polazi u prvi razred Savremene osnovne škole.

Bezbedno i podsticajno okruženje

Pored toga, roditelji u prvi plan ističu podsticajno i sigurno okuženje, u kome njihova deca usvajaju znanja sa osmehom i neguju svoje mnogobrojne talente.

foto: Promo

Jasni Jeremić, koja je svoju ćerku Tijanu upisala u treći razred najsavremenije osnovne škole u regionu, posebno je značajno to što Savremena organizuje mnoštvo vannastavnih aktivnosti, zahvaljujući čemu se deca i druže, pored toga što uče.

„Zdravlje i sigurnost deteta su mi na prvom mestu, a u Savremenoj su okruženje i odnos prema učenicima takvi da se dete razvija u najzdravijoj atmosferi. Posebno mi se dopada to što deca imaju obezbeđene zdrave obroke. Kada još u detinjstvu nauče da vode računa o ishrani i neguju sportski duh, deca će steći zdrave navike za ceo život. Pored svega što nudi učenicima, Savremena ima još i izvanredan program koji našoj deci garantuje uspešnu budućnost.”

Razvoj celokupne ličnosti za uspeh u 21. veku

Savremena osnovna škola je stvarno drugačija i zbog toga što jedina u regionu u nastavi primenjuje koncept razvoja višestruke inteligencije čuvenog profesora sa Harvarda Hauarda Gardnera. Pored pomenutih vannastavnih aktivnosti, brojne sekcije i radionice omogućavaju učenicima da ispolje raznovrsne talente i veštine – tako se razvijaju u svestrane ličnosti.

Nastava je takođe potpomognuta najsavremenijom edukativnom tehnologijom, koja proces učenja čini efikasnijim. Pod vođstvom i nadzorom nastavnika, deca uče kako da moderne tehnologije upotrebljavaju na kreativan i produktivan način, a kroz prestižni ICT Cambridge program osnovci ove škole od ranog uzrasta stiču i IT znanja. Zahvaljujući ovome, vaše dete ovladava digitalnom pismenošću, neophodnom za svakog obrazovanog i uspešnog pojedinca u 21. veku.

Nastava i odeljenja prilagođeni učenicima

Inače, prilikom upisa u Savremenu osnovnu školu učenike očekuju standardizovani testovi za procenu ličnosti i afiniteta, ali ono što je drugačije jeste da za to vreme njihovi roditelji popunjavaju detaljan upitnik o njihovim sposobnostima, afinitetima i talentima. Preciznom analizom svih ovih rezultata u Savremenoj kreiraju personalizovan pristup prema potrebama i interesovanjima deteta. Tako se opšti plan i program prilagođavaju svakom učeniku, što garantuje najveći stepen uspešnosti nastavnog procesa.

foto: Promo

Na osnovu toga se formiraju i optimalna odeljenja, u kojima će se učenici međusobno dobro uklopiti i jedni druge podsticati na učenje i napredovanje.

„Bitno mi je da dete ide sa osmehom u školu, da se dobro uklopi i nađe dobre drugove, a u Savremenoj ima toliko druženja, zabavnog učenja i aktivnosti da već vidim svog sina kako se raduje polasku u školu. Posebno mi je drago što nastavnici prate interesovanja svakog deteta pojedinačno i što podstiču njihovu kreativnost, tako im pomažu da se razvijaju prema svojim afinitetima”, navodi Itanova majka.

Iskoristite povlašćene uslove upisa

U Savremenoj osnovnoj školi vaše će dete odrastati u podsticajnoj i porodičnoj sredini, u kojoj se kroz interaktivnu i kreativnu nastavu usvajaju važna znanja, a kroz igru i druženje neguju različiti talenti, kritičko mišljenje i istraživački duh. Iznad svega, vaše će dete steći ljubav prema celoživotnom učenju.

Cilj Savremene nije samo da obezbedi najsavremenije školovanje već i da ga učini pristupačnim za što više učenika i roditelja. Zbog toga su za sve roditelje koji upišu svoje dete do 30. juna obezbeđeni povlašćeni uslovi.

Ostalo je još malo vremena da svom detetu obezbedite sveobuhvatno školovanje po sniženim cenama. Iskoristite priliku!

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track