ZA KREATIVCE I UMETNIKE: Pretvorite svoj talenat u zanimanje budućnosti
Foto: Promo

ZA KREATIVCE I UMETNIKE: Pretvorite svoj talenat u zanimanje budućnosti

Edukacija -

Koliko puta ste u životu čuli rečenicu „Umetnost je lepa, ali od nje ne može da se živi” ili „Trebalo bi da se okreneš nečemu što će ti obezbediti sigurnu platu”? Umetnost više nije i ne treba da bude samo hobi. Na Fakultetu savremenih umetnosti stasavaju mladi kreativci koji i te kako dobro zarađuju od svog posla.

Ako želite da svoj talenat pretvorite u zanimanje budućnosti i da sledite svoje srce, imamo važnu vest za vas. Predupis u novu generaciju na Fakultetu savremenih umetnosti je počeo! Obezbedite svoje mesto u klasi 2020/21. po najnižim cenama ove godine. Veliki broj mesta u novoj generaciji popuni se do kraja decembra, zato požurite i prijavite se za najkvalitetnije umetničke studije u regionu.

Mesto gde umetnost i tehnologija govore istim jezikom

Fakultet savremenih umetnosti već 20 godina uspešno školuje umetnike koji odgovaraju na sve zahteve modernog doba. Inovativan pristup nastavi i vrhunski stručnjaci, koji su veoma cenjeni u svojim profesijama, zaštitni su znak FSU. Studenti dizajna imaju mogućnost sticanja priznatih Adobe i Autodesk sertifikata, studenti glume i umetničke produkcije učestvuju u predstavama i raznim projektima tokom studija, dok mladi vizuelni umetnici imaju mogućnost izlaganja svojih radova u poznatim galerijama sa kojima fakultet sarađuje. Studiranje na FSU stvoriće od vas moderne umetnike 21. veka koji su spremni ne samo da menjaju postojeću umetničku scenu nego i da stvaraju novu.

Odaberite granu umetnosti u kojoj će vaš talenat doći do izražaja

Na Fakultetu savremenih umetnosti možete birati između 13 programa na osnovnim studijama. U skladu sa svojim afinitetima i talentima, izaberite onaj koji će vam pomoći da napravite zapaženu umetničku karijeru.

Programi su podeljeni na četiri departmana, tako da vrlo lako možete da se pronađete u onoj grani umetnosti i kreacije za koju ste najtalentovaniji.

Likovne umetnosti – Na ovom departmanu birate između pet posebnih smerova, a na raspolaganju su vam Slikarstvo, Vajarstvo, Grafika, Multimediji i Živopis. Izaberite likovni izraz prema svojim afinitetima.

Dizajn – U zavisnosti od toga šta najviše volite da dizajnirate, ovaj departman vam nudi brojne mogućnosti: Grafički dizajn, Dizajn enterijera, Game art i Modni dizajn.

Dramske umetnosti – gluma – Ako se odlučite za glumu na FSU, čeka vas mnogo nastupa i predstava još tokom studija. Klase vode poznata imena kao što su Slobodan Beštić, Vida Ognjenović, Branislav Lečić, Božidar Đurović, Irfan Mensur, od kojih možete mnogo da naučite.

Kreativne komunikacije – Ovaj departman vam nudi mogućnost da učite o različitim načinima komunikacije i komunikacijskog izražaja. Na raspolaganju su vam Multimedijalna produkcija, Muzičke komunikacije i Primenjeni mediji i kreiranje sadržaja.

foto: Promo

Počnite da gradite umetničku karijeru još tokom studija

Najveći problem mladih umetnika posle završenog fakulteta jeste kako da pronađu posao bez ikakvog iskustva. Fakultet savremenih umetnosti iz godine u godinu sa svojim studentima uspešno realizuje veliki broj projekata iz oblasti medija, dizajna, dramskih i likovnih umetnosti i tako im obezbeđuje da karijeru počnu da grade još tokom školovanja, što im kasnije olakšava pronalazak profesionalnog angažmana.

Predupis u novu generaciju studenata na FSU je počeo. Obezbedite svoje mesto po najnižim cenama ove godine!

Najveći broj mesta u novoj generaciji rezerviše se već do Nove godine. Tada su cene upisa najniže u odnosu na celu godinu. Ukoliko ne požurite sa prijavom, velika je verovatnoća da će mesta na programu koji želite biti zauzeta i da ćete morati da čekate narednu upisnu godinu. Zato je važno da reagujete brzo i da iskoristite popust do čak 45 odsto.

Započnite svoju uspešnu umetničku karijeru, pridružite nam se, postanite deo klase 2020/21.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track