CAMBRIDGE POSLOVNA SERTIFIKACIJA: Ulaznica za dobro plaćene poslove
Foto: Promo

CAMBRIDGE POSLOVNA SERTIFIKACIJA: Ulaznica za dobro plaćene poslove

Edukacija -

Univerzitet Cambridge je jedan od najpoznatijih i najcenjenijih univerziteta u svetu. Kada govorimo o Cambridgeu, pred očima najčešće imamo sliku čuvene zgrade King’s College Chapell ili nadaleko poznatih trka u veslanju između Cambridgea i Oxforda. Možda nam je manje poznato da je i legendarni Isak Njutn bio student Cambridgea, da je prva utakmica fudbala kakvog ga danas poznajemo odigrana upravo ovde, da je na ovom univerzitetu nastala i poznata grupa „Pink Floyd”, kao i da je on iznedrio čak 90 dobitnika Nobelove nagrade!

LINK Group
foto: Promo

U skladu sa svojom krilaticom „Hinc lucem et pocula sacra” / „Odavde svetlost i dragoceno znanje”, Cambridge već sredinom 19. veka počinje da širi svoju obrazovnu misiju i na ustanove i škole koje nisu u njegovom sastavu. Cambridge Assessment kao deo Univerziteta Cambridge osnovan je još 1858. godine, sa ciljem podizanja standarda u obrazovanju u ustanovama koje nisu deo Univerziteta.

Da li ste znali da je šest kandidata prvi međunarodni Cambridge ispit polagalo davne 1864. godine u Trinidadu?

Danas Cambridge programi i kvalifikacije postavljaju globalne standarde i utiču na obrazovanje širom sveta. Svake godine gotovo milion ljudi u svetu priprema se za budućnost pohađajući neki od Cambridge programa, čime Cambridge Assessment ostvaruje realnu i trajnu promenu u životima miliona polaznika svih uzrasta i mogućnosti širom sveta, obezbeđujući im svetlu perspektivu. Cambridge sertifikati su visoko cenjeni u celom svetu, priznaje ih veliki broj poslodavaca, vlada i univerziteta i, što je izuzetno važno, neograničenog su trajanja.

Cambridge sertifikati za uspešno poslovanje

Sigurno ste barem jednom čuli za neki od Cambridge sertifikata engleskog, poput FCE, CAE ili CPE, kojima možete dokazati svoje poznavanje ovog jezika u celom svetu, ali da li znate da osim njih postoji i veliki broj Cambridge programa i kvalifikacija u drugim oblastima, uključujući i one potrebne za uspešno poslovanje ?

Cambridge International programi pripremaju polaznike za temeljno razumevanje problema i njihovo rešavanje, kao i za analitičko razmišljanje, i ohrabruju ih da budu samopouzdani, odgovorni, inovativni i uvek spremni da naprave promenu.

LINK Group
foto: Promo

Ukoliko želite da unapredite svoju karijeru i istovremeno postanete deo višemilionske zajednice polaznika programa jednog od najcenjenijih univerziteta u svetu, sada imate jedinstvenu šansu da se uz popuste do 35% prijavite na Cambridge poslovne programe koje organizuje BusinessAcademy.

Cambridge poslovni programi razvijaju kod polaznika sposobnosti za analiziranje karakteristika poslovnih organizacija, znanja koja omogućavaju strateško planiranje i donošenje odluka potrebnih za sticanje profita, kao i za opstanak, promenu i održivi uspeh preduzeća, i obezbeđuju vam sigurnu profesionalnu budućnost.

Neka Cambridge International Business sertifikat bude vaša ulaznica za uspešniju karijeru i bolji život!

Započnite svoju svetlu budućnost već danas!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track