RAZOČARANI

UDS POSLE IZBORA: Pozitivna kampanja, ali nije dala rezultat (KURIR TV)

Izbori 2020 -

Prvi na listi Ujedinjene Demokratske Srbije Marko Đurišić obratio se večeras novinarima nakon što su proglašeni preliminarni rezultati izbora i zahvalio svima koji su glasali za tu listu.

Đurišić je rekao da njihova lista na ovim izborima nije uspela da ostvari dobar rezultat i poručio da će nastaviti da se zalažu za one vrednosti koje su promovisali, a to je moderna evropska građanska Srbija.

foto: Ana Paunković

On je dodao da su hteli u toku kampanje da pokažu da može da se komunicira na drugačiji način pristojnim rečnikom i pozitivnom kampanjom bez lidera ali, prema njegovim rečima, to nije dalo rezultat.

Funkcioner Lige Socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš zahvalio je svima koji su glasali za UDS.

foto: Ana Paunković

"LSV postoji 30 godina i borimo se za iste vrednosti i od toga nećemo odustati. Siguran sam da će na nekim narednim izborima građani to prepoznati", rekao je Kostreš.

On je istakao da je Srbiji potrebna takva opcija da nastavi da se bori za evropske vrednosti i članstvo Srbije u Evropskoj uniji.

foto: Ana Paunković

"Pouka koju smo izvukli je da moramo da se borimo jače", rekao je on.

U izborni štab UDS pored Đurišića i Kostreša, došli su i Nenad Konstantinović, Aleksandar Marton, Zoran Ostojić, Bojan Djurić...

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track