BELANOVIĆ (PUPS): Penzioneri nemaju vremena da čekaju
Foto: Printscreen

odmah i sad

BELANOVIĆ (PUPS): Penzioneri nemaju vremena da čekaju

Izbori 2022. -

Nosilac liste Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) za beogradske izbore Ružica Belanović izjavila je da penzioneri "nemaju vremena da čekaju" i da im zbog toga "odmah i sad" trebaju redovne i sigurne penzije."I upravo zato podržavamo politiku PUPS-a i njenog predsednika Milana Krkobabića", rekla je Belanović, koja je i predsednica Gradske organizacije penzionera, na današnjem predizbornom skupu u Beogradu.

Kako je prenela ta stranka u saopštenju, sa skupa je poručeno "3. aprila - Lista broj jedan 'Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" i istaknuta podrška predsedničkom kandidatu Srpske napredne stranke.

Koordinator Gradskog odbora PUPS-a i nekadašnji gradski sekretar za socijalnu zaštitu Vladan Djukić podsetio je na tekovine PUPS-a u Gradu Beogradu i izjavio da su one "polazište za poboljšanje položaja penzionera u narednom periodu, odnosno besplatan gradski prevoz za sve starije od 65 godina, 13. penzija, opštinski klubovi za penzionere, dnevni centri za najstarije, adekvatan broj gerontodomaćica i drugo".

U ime Srpske lige, koalicionog partnera PUPS-a, obratio se predsednik beogradskog odbora Vladimir Jestrović, koji je poručio da "Krkobabić i Vučić vode državotvornu i patriotsku politiku koja je osnov napretka Srbije".

"Trećeg aprila pokažimo da želimo da Srbija nastavi pravim putem", kazao je Jestrović.

Gost skupa bio je predsednik Saveza penzionera i potomaka Republike Srpske Dragutin Ilić koji je istakao da su Beograd i Bijeljina "bratski gradovi, a da su granice samo administrativne".

"Srpski narod opstao je kroz vekove zahvaljujući isključivo selu, najveći resursi su upravo tamo i preporod sela na kome radi lider PUPS-a Milan Krkobabić pravi je obrazac koji treba primeniti i u Republici Srpskoj", rekao je Ilić.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track