"IZBOR JE JASAN, NEMA POVRATKA U PROŠLOST" Ministar Vesić i Ivana Nikolić posetili Valjevo i razgovarali sa građanima (VIDEO)
Foto: Instagram/sns_srbija

"IZBOR JE JASAN, NEMA POVRATKA U PROŠLOST" Ministar Vesić i Ivana Nikolić posetili Valjevo i razgovarali sa građanima (VIDEO)

Izbori 2024 -

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i članica Predsedništva SNS Ivana Nikolić posetili su danas Valjevo i razgovarali sa građanima.

Oni su poručili da je glas naroda velika snaga, i da je upravo narod snaga liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

- Kada birate između povratka u prošlost i budućnosti, izbor je jasan. Ne smemo da dozvolimo povratak u prošlost, u vreme zatvorenih fabrika, visoke stope nezaposlenosti, loših puteva. Srbija ne sme da stane - naglasio je Goran Vesić.

- Verujemo u podršku naroda, verujemo u podršku za budućnost Srbije. Biramo Srbiju, biramo interes našeg naroda, a to su veće plate i penzije, to su unapređen zdravstveni sistem, moderna ifrastruktura, nove investicije i radna mesta - rekla je Ivana Nikolić.

Goran Vesić je poručio da su rezultati politike Aleksandra Vučića očigledni i vidljivi - stotine kilometara izgrađenih pruga, puteva, auto-puteva.

- Narod će da kaže kakvu politiku želi, politiku prošlosti, koju nudi bivši režim, ili želi politiku budućnosti, politiku napretka, razvoja i dalje izgradnje naše zemlje koju garantuje samo lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" - zaključio je Vesić.

Kurir.rs

Bonus video:

12:10

Ministar Goran Vesić o značaju obilaznice i budućim planovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track