"ULAGANJA U ZDRAVSTVENI SISTEM NIKAD VEĆA": Kandidati liste "Beograd ne sme da stane" sa omladinom Gradskog odbora SNS (FOTO)
Foto: SNS

"ULAGANJA U ZDRAVSTVENI SISTEM NIKAD VEĆA": Kandidati liste "Beograd ne sme da stane" sa omladinom Gradskog odbora SNS (FOTO)

Izbori 2024 -

Sa omladinom Gradskog odbora SNS Beograd razgovarali su kandidati sa liste „ALEKSANDAR VUČIĆ-Beograd ne sme da stane“ prof. dr Jelena Drulović i dr sci Zoran Bekić, i tom prilikom naveli da su ulaganja u zdravstveni sistem nikad veća.

„Zahvaljujući ogromnom napretku koji je postignut u zdravstvenom sistemu u državi, mi danas možemo brzo da dijagnostikujemo i započnemo lečenje osoba sa Multiplom sklerozom“, rekla je Jelena Drulović i dodala da je potrebno da nastavimo da radimo i zato Beograd i Srbija ne smeju da stanu.

dr Jelena Drulović, Zoran Bekić
foto: SNS

„Zdravlje našeg naroda je najvažnije i zato konstantno ulažemo u izgradnju novih bolnica, Kliničkih centara, Domova zdravlja, savremenu opremu i inovativne lekove, a kako bi nastavili tim putem, važno je da svi 17. decembra podržimo listu „ALEKSANDAR VUČIĆ-Beograd ne sme da stane”“, poručio je Zoran Bekić.

Kurir.rs

Bonus video:

00:27

Ispred Gradske izborne komisije: SNS predaje izbornu listu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja