Ako ne možete da odete u prirodu, pozovite je u svoj dom
Foto: Promo

Ako ne možete da odete u prirodu, pozovite je u svoj dom

Forma Ideale -

Priroda je nešto što nas opušta, odmara i puni naše telo pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem, zato je važno da, zbog svakodnevne užurbanosti, bar mali deo dana provedemo u njoj. Nedostatak vremena i obaveze nam često ne idu na ruku, ali uvek postoji i alternativa, koja ponekad može biti i bolja i dugoročnija od prvobitnog rešenja. Ukoliko ne možete da odete u prirodu, „pozovite“ je u svoj dom.

Enterijeri u prirodnim, zemljanim tonovima, koji se savršeno uklapaju sa umirujućom i svežom zelenom, dubokom oker i smeđom bojom, danas su i više nego moderni. Upravo zbog ovoga, vreme je da se posvetite nameštaju koji je inspirisan elementima prirode i probudite novu atmosferu u domu, istovremeno poštujući i nove trendove u dizajnu enterijera. Ležaj MARBO u braon boji, savremenog dizajna i praktičnih karakteristika, idealan je za ovakav ambijent, ali i kvalitetan odmor.

Predstavnik ovakvog stila je i dvosed SOPRANO, koji odiše udobnošću i elegancijom, a u kombinaciji sa istoimenom foteljom SOPRANO čini kompaktnu celinu za komforno uređenu dnevnu sobu. Ova fotelja je adekvatna i za opremanje radnog prostora, pa ukoliko želite da unesete dašak prirode i u kancelariju, nema sumnje da će fotelja ispuniti vašu želju.

Svežinu ambijenta ćete probuditi ukoliko se odlučite za zelene sobne biljke, međutim, i detalji u nešto intenzivnijim bojama, poput dekorativnih jastuka i ćebića, svakako su dobrodošli.

Povezanosti sa prirodom u domu definitivno će doprineti komoda PROWANSJA K3S, koju odlikuje šarmantan i topao retro stil, koji nikada neće izaći iz mode, a pored toga što može poslužiti za odlaganje raznih stvari, njena površina je svakako pogodna za postavljanje dekoracije.

Svaki dnevni boravak ulepšaće TV polica NOTE NTET231 u drvo dekoru, koja ostavlja dovoljno prostora i za odlaganje knjiga ili sobnih biljaka, što će doprineti osećaju povezanosti sa prirodom.

Toplinu prostorije možete postići unošenjem različitih materijala i tekstura, a dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da se odlučite za klub stolove u dekoru betona, pletene korpe i drvene komade nameštaja, koji se takođe odlično uklapaju u ovaj stil.

Ovakva kombinacija boja, prirodnih materijala i elemenata donosi osećaj topline i dobrodošlice u dom i čini da se fokusirate na mir, ravnotežu i balans. Priroda iz nas izvlači ono najbolje, budi pozitivnu energiju i dobro raspoloženje, a elementi nameštaja, koji su njom inspirisani, navešće nas da se prepustimo uživanju i lepom osećaju koji budi ambijent koji smo sami kreirali.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track