Vučić: Ne plašim se vaše ljutnje jer nisam krao
Foto: Tanjug

Predizborni miting SNS

Vučić: Ne plašim se vaše ljutnje jer nisam krao

Politika -
Lako je ponuditi lake mere. Verujte onom ko donosi teške mere. S vašom snagom i energijom to možemo da uradimo, rekao je prvi potpredsednik Vlade Srbije

VRBAS - Izborna trka!Na predizbornom mitingu u Vrbasu, na kojem se okupilo oko 10.000 ljudi, lider SNS Aleksandar Vučić poručio je građanima da je „teška bolest napala ovu zemlju“.Nema veze ko je ko- Došao sam danas da vam kažem da smo morali da donesemo teške odluke. Ne plašim se vaše ljutnje zato što znam da ništa nismo ukrali. Mogu da kažu da sam neobrazovan, ali niko ne može da kaže da sam nešto ukrao.Vučić je rekao da ne želi da obmanjuje narod.- Lako je ponuditi lake mere. Verujte onom ko donosi teške mere. S vašom snagom i energijom to možemo da uradimo. Već od 2015. godine, videćete, moći ćemo da živimo bolje. Kao što je Rasim rekao, nema veze ko je ovde Rusin, ko je Srbin, a ko Mađar. Pitam vas, možemo li da radimo više. Ja vam kažem, možemo i moramo. Na naše mere od juče prvi put, posle deset godina, imamo rast cena obveznica. Gde je obraz onima koji danas kritikuju! Vicepremijer je podsetio da Srbija nije više nekakva „rupa“ jer u nju dolaze „Bos“ i „Mercedes“.- Srbija će postati zemlja u kojoj će građani živeti od svog rada. Danas mi je došao pisac Dušan Kovačević i rekao: „Znao sam Miloševića, Radića, znam da prepoznam glumca, ti to nisi“ - rekao je Vučić i dodao:Izađite na izbore- Hoćete da uradite nešto za Srbiju, zato vas molim da izađete na izbore. Zato ja vas obične, poštene građane, molim da glasate po svojoj savesti za kog mislite da će vam doneti boljitak!

Podrška... Na predizbornom mitingu deset hiljada ljudi
Podrška... Na predizbornom mitingu deset hiljada ljudi

Rešićemo problemeNa lokalnim izborima u Vrbasu u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom je i Socijaldemokratska partija Srbije na čelu s njenim predsednikom Rasimom Ljajićem, koji kaže da su u Vrbasu i Srbiji najveći problem siromaštvo i nezaposlenost, ali da će se početi s rešavanjem problema.- Nećemo da kukamo, mi ćemo od 13. da krenemo da radimo i rešavamo probleme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track