PAPARACO: Tajkun Miško cirkao vino na Kopaoniku!
Foto: Zorana Jevtić

Zimske čarolije najbogatijeg Srbina

PAPARACO: Tajkun Miško cirkao vino na Kopaoniku!

Politika -
Miroslav Mišković uživa na planini s porodicom i prijateljima. Na odmoru se sreo s Janjuševićem, ali i s Milanom Bekom i Palmom

KOPAONIK - Hajmo svi u planine!Vlasnik „Delte“ Miroslav Mišković rešio je da se opusti, pa je tako novogodišnje praznike proveo na Kopaoniku s porodicom, za razliku od prethodne godine, kad su mu za doček društvo u pritvoru pravili Jožef Kasa, ljute papričice i televizor. Tako je gazda Miško ili Moravac - što mu je nadimak za koji je srpska javnost tek nedavno saznala - ležerno obučen, uživao ispijajući kuvano vino, koje je „gasio“ kafom u jednom od kafića.Druženje sa zetomIzgleda da gazda Miško ne haje mnogo za suđenje, pa je uz osmeh prvo opušteno ćaskao sa zetom Goranom Karićem, što je oštro oko Kurirovog foto-reportera i zapazilo. Zatim su im se pridružile ćerka Ivana, supruga Ljiljana i nekoliko prijatelja. Među njima je bio i Zoran Janjušević, nekadašnji savetnik u vladi Zorana Đinđića.Kako se čini, Mišković nastavlja s novom praksom da se u narodu predstavlja kao običan smrtnik. Samo ovoga puta, vodeći se onom slika govori više od hiljadu reči, nije se oglašavao. U ovom slučaju to bi značilo - „Evo, vidite, narode srpski, ja sam običan čovek, koji radi isto što i vi. Ne idem na tamo neke belosvetske planine, nego tu, kao pravi patriota, u srce Srbije, na Kopaonik, i to onako domaćinski, sa sve porodicom“.Šetnja sa ženom Međutim, vlasnik „Delte“ nije se okušao u skijanju ili snoubordu, već je samo sedeći uživao u čarima Kopaonika. Ko zna? Možda ga budemo gledali i u tom filmu „Ekstremni sportovi by Miroslav Mišković“. Zasad nam je najbogatiji srpski tajkun otkrio da od sportova preferira ribolov. Elem, posle kafe i vina pod planinskim suncem u društvu supruge Ljiljane je prošetao!Međutim, tu nije kraj Miškove kopaoničke sage. Naime, juče u kasnim popodnevnim satima Mišković je viđen kako sedi u zamračenom delu hola hotela „Grand“ s nekadašnjim poslovnim partnerom i prijateljem Milanom Bekom.Tajni sastanakKako kaže izvor Kurira, „dva ratna druga“ su satima sedela i razgovarala, a onda im se nakratko pridružio i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. Oni su, kako saznajemo, sedeli iza zatamnjenog stakla i uz prigušeno svetlo. Međutim, Marković, koga smo pozvali da proverimo navode našeg izvora, kaže da to nije tačno.- Taj ko vam je to rekao lupeta gluposti - poručio je Palma.

Mišković sa zetom Goranom Karićem
Mišković sa zetom Goranom Karićem

U vašem listu pročitajte još:- JELENA GOLUBOVIĆ: Čupo i ja nismo iste vere, ali se u seksu savršeno slažemo!- CECA ZA KURIR: Puno mi je srce jer sam Srbiji prva čestitala Novu godinu- DOČEK NA KOPU: Godina slavlja za Đokoviće!- MAJKA ZA KURIR: Porođaj u busu nisam ni osetila, plašila sam se da skinem trenerku da beba ne ispadne!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track