SNS predstavila izbornu listu i najavila pozitivnu kampanju!

Naprednjaci spremni za izbore

SNS predstavila izbornu listu i najavila pozitivnu kampanju!

Politika -
Na narodu je da kaže svoj sud i da li je zadovoljan našom marljivošću, radom a sami znamo da možemo još više i bolje, rekao je Vučić

BEOGRAD - Srpska napredna stranka predstavila je večeras parlamentarnu izbornu listu "Aleksandar Vučić - Budućost u koju verujemo", sa kojom izlazi na izbore 16. marta, a prvi na listi je lider naprednjaka Aleksandar vučić.

Vučić je novinarima nakon sednice Glavnog odbora stranke rekao da je namera naprednjaka da vode pozitivnu kampanju i da političke protivnike pobede poštenom i odgovornom politikom.

"Na narodu je da kaže svoj sud i da li je zadovoljan našom marljivošću, radom a sami znamo da možemo još više i bolje", rekao je Vučić i dodao da će političku konkurenciju poštovati i da se prema njima neće ponašati "onako kako su se oni u prošlosti ponašali prema nama ali ni onako kako su se ponašali u prethodnih 48 sati".

Vučić očekuje da SNS već večeras prikupi 12.000 potpisa potrebnih za registraciju liste kao i da dobije podršku imlion i po birača. Na listi SNS će osim naprednjaka biti i predstavnici Socijaldemokratske partije Srbije, Nove Srbije, Srpskog pokreta obnove i Pokreta socijalista.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track