PRIJAVILO SE 700 LJUDI: Nijedan od ponuđenih odgovora prikuplja kandidature preko oglasa
Foto: Kurir

Izbori

PRIJAVILO SE 700 LJUDI: Nijedan od ponuđenih odgovora prikuplja kandidature preko oglasa

Politika -
Prijave su objedinjene za odborničku i poslaničku listu, a kako će kandidati biti raspoređeni zavisiće od podrške koju dobiju, kaže predsednik te stranke Nikola Tulimirović

BEOGRAD - Stranka Nijedan od ponuđenih odgovora raspisala je konkurs za odbornike u Skupštini Beograda, kao i za narodne poslanike u republičkom parlamentu, a do sada se prijavilo oko 700 kandidata, rekao je danas predsednik te stranke Nikola Tulimirović.

Konkurs je objavljen krajem januara na jednom sajtu za nalaženje posla, a predsednik stranke Nikola Tulimirović zadovoljan je brojem kandidata koji se prijavljuju.

"Prijave su objedinjene za odborničku i poslaničku listu, a kako će kandidati biti raspoređeni zavisiće od podrške koju dobiju", kazao je Tulimirović.

Prema njegovim rečima, paralelno sa prijavama za "poslanički i odbornički posao" teče i prikupljanje potpisa podrške za listu. Tulimirović je najavio da će Nijedan od ponuđenih odgovora sa predajom izborne liste i potpisa podrške najverovatnije sačekati do poslednjeg dana roka koji ističe 28. februara u ponoć.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track