Palma: Čeda mlatara ko pecaroš na Moravi! Čeda: Nevin si ko Arkan, a braniš se ko Legija

Zahuktava se sukob lidera JS i LDP

Palma: Čeda mlatara ko pecaroš na Moravi! Čeda: Nevin si ko Arkan, a braniš se ko Legija

Politika -
Čedomir Jovanović i Dragan Marković Palma već treći dan ne posustaju u međusobnom žestokom vređanju

BEOGRAD - Politički rat do istrebljenja!

Međusobne optužbe na relaciji koalicije oko socijalista s jedne strane, i Čedomira Jovanovića i njegovog LDP s druge, ne prestaju, pa su tako i juče jedni drugima upućivali više nego sočne uvrede.Lider JS Dragan Marković Palma ponovo je juče pozvao Jovanovića da se podvrgne detektoru laži i objasni šta je radio sa članovima „zemunskog klana“.- Kada je mene optužio da znam ko stoji iza ubistva novinara Milana Pantića, otišao sam na poligraf. Dokazao sam da to nije tačno. Tako treba i on. A šta radi Čeda? Kaže da treba da idem u zatvor i da tamo vežbam za prajd. Neverovatno! A šta on radi? Samo koluta očima, mlatara glavom ili rukama. Ko da juri komarce, kao pecaroš na Moravi. Ovo ne pričam da bih njemu uzeo biračko telo i to me uopšte ne interesuje. Pa taj isti Čeda Jovanović je bio rezerva svakoj vlasti u Skupštini. Smeju mi se za olimpijske igre, i to oni koji su vežbali samo ako su bili u vojsci ili ako su jurili za komšijskim kučetom. A ja sam ceo život u sportu i znam šta može da se uradi za Jagodinu. Naravno da nemamo toliko para i da nećemo dobiti Olimpijadu, ali moramo da stvaramo uslove da i to nekad bude moguće - izjavio je Palma.S druge strane, Čedomir Jovanović oglasio se na svom Tviter nalogu napisavši da je Dragan Marković Palma, lider JS, „nevin kao Arkan, a da se brani kao Legija“. Takođe, Jovanović je prozvao Palmu da bi trebalo i da otkrije ko su ubice Milana Pantića.

Podsetimo, LDP oštro napada i lidera SPS Ivicu Dačića, koga su nazvali kleptomanom, prevarantom i simbolom podmuklosti. U Dačićevu zaštitu stao je Milutin Mrkonjić, potredsednik SPS, poručivši LDP da to što su socijalisti uradili oni neće moći ni za sto godina.

ČINJENICEPitanja na koja Čeda nije hteo da odgovori Palmi- Zašto ste odlazili u zatvor kod Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma?- Da li ste u tom slučaju bili advokat ili bliži rođak?- Zašto ste odlazili na kupanje u bazen u kući u Šilerovoj ulici u Zemunu i šta ste tamo radili?- Ko je dao nalog da se sruši kuća u Šilerovoj ulici?- Zašto vas čuvaju policajci i privatno obezbeđenje i od koga vas čuvaju?Šta je Čeda govorio o Palmi- Palma je slavio uz skute Koštunici i Legiji, dok su mene pokušali da ubiju.- Palma organizuje porno-turizam!- Palma će kad-tad morati da odgovori na tu veliku nelagodu kad se pomene novinar Milan Pantić.- Palma se plaši da će, kad ostane bez vlasti, ostati bez koalicionog partnera Ivice Dačića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track