Aktivistkinji SNS u Čačku na autu sprejom napisali Dveri
Foto: Marina Lopičić

Oštećen auto

Aktivistkinji SNS u Čačku na autu sprejom napisali Dveri

Politika -
Nije mi jasno ko je ovo mogao da učini, i ne mogu da sumnjam ni na koga. Ja sam samo aktivista SNS i član Nadzornog odbora u Centru za socijalni rad. Prijavila sam slučaj policiji, kaže Gorana Kaplarević

ČAČAK - Aktivistkinji Srpske napredne stranke u Čačku, Gorani Kaplarević, nepoznati počinioci noćas su oštetili kola, ispisavši crnom bojom sprejom na haubi „Dveri“.

"Nije mi jasno ko je ovo mogao da učini, i ne mogu da sumnjam ni na koga. Ja sam samo aktivista SNS i član Nadzornog odbora u Centru za socijalni rad. Prijavila sam slučaj policiji, na teren su izašli inspektori i slikali kola“, izjavila je ona dodajući da nije u potpunosti uspela da ukloni natpis sa svog vozila.

"Ovo je ta nova snaga koja se bori za prave vrednosti, propagira pravoslavlje i crkvu. Gospodo Dverjani kažete ne verujete bilbordima, a verujete ovome“, dodala je, međutim, ona.

Član rukovodstva Povereništva Dveri u Čačku i poslanički kandidat na listi ovog pokreta, dr Milan Roganović, odbacio je mogućnost da je ovaj prestup delo pripadnika ove političke organizacije. "To sigurno nije uradio neko od naših, mislim da je podmetnuto, jer je natpis latiničan, a mi ne koristimo to pismo, već ćirilicu. Nije to manir političke borbe i delovanja Dveri, svakako osudujemo taj postupak, bez obzira o kojoj stranci se radi, jer uništavanje imovine nije primereno političkoj borbi i nama koji se time bavimo“, rekao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track