Mirović u Bečeju: Podižemo državu sa kolena
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nova fabrika

Mirović u Bečeju: Podižemo državu sa kolena

Politika -
Položio kamen temeljac za novi centar za doradu semena nemačke kompanije KWS u kojem će biti otvoreno oko 200 novih radnih mesta

BEČEJ - Potpredsednik SNS Igor Mirović izjavio je danas u Bečeju da je ta stranka u proteklih godinu i po dana vodila politiku koja u suštini znači podizanje države sa kolena i raskid sa svim negativnim tokovima iz prethodnog perioda.

Mirović je posetio predizborni štand SNS u centru Bečeja i razgovarao sa građanima pošto je prethodno u svojstvu vršioca funkcije ministra privrede i ministra regionalnog razvoja i lokalne samouprave položio kamen temeljac za novi centar za doradu semena nemačke kompanije KWS u kojem će biti otvoreno oko 200 novih radnih mesta.

Mirović je istakao da dolazak te renomirane kompanije u Bečej predstavlja veoma dobar signal koji je, kako je reako, na tragu politike koju je SNS vodila u proteklih godinu i po dana u celoj Srbiji, "politike koja znači podizanje države sa kolena i raskid sa svim negativnim tokovima koje smo gledali do pre godinu i po dana".

Ta politika, dodao je Mirović, posle izbora 16. marta otvoriće novu perspektivu ekonomskog i privrednog razvoja u svim delovima naše zemlje.Potpresednik SNS je naglasio da je ključna poruka te stranke snažna borba za nova radna mesta i, kako je napomenuo, ne deklarativna i predizborna, već konkretna borba za svako novo radne mesto, poput ovih 200 koja će biti otvorena uskoro u Bečeju.Mirović je istakao da se politika SNS razlikuje od politike drugih sranaka pre svega o konkretnim i vidljivim rezutatima u svim obalstima života i rada.

"Najprepoznatljivija je po borbi protiv korupcije i kriminala, ali će ta politika isto tako biti prepoznatljiva i kada je reč o privrednom razvoju, razvoju nedovoljno razvijenih područja i industrijalizaciji i otvaranju pogona u kojima će posebno mladi dobiti šansu za posao", poručio je Mirović u razgovoru sa građanima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track