Pajtić: Neću podneti ostavku, izbori 2016. godine
Foto: Dragana Udovicic

Predsednik DS

Pajtić: Neću podneti ostavku, izbori 2016. godine

Politika -
Na pitanje kako vidi izjavu premijera Aleksandra Vučića da će uskoro biti izbora u Vojvodini, Pajtić je na konferenciji za novinare kratko rekao - 2016. godine, a na pitanje da li će podneti ostavku odgovorio u dve reči - ne, ne

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas da će izbori za vojvođanski parlament biti odžani 2016. godine, da je DS sigurna da ima većinu i da on neće podneti ostavku na funkciju pokrajinskog premijera.

Na pitanje kako vidi izjavu premijera Aleksandra Vučića da "će uskoro biti izbora u Vojvodini", Pajtić je na konferenciji za novinare kratko rekao - 2016. godine, a na pitanje da li će podneti ostavku odgovorio u dve reči - ne, ne.

Lider DS je u tom maniru nastavio da odgovara na pitanja koja su mu postavljana mimo teme konferencije za novinare, a to je predlog DS za izlazak iz ekonomske krize.

Tako je na pitanje da li će se DS odazvati pozivu predsednika Skupštine Vojvodine Ištvana Pastora za razgovore na temu političke situacije u toj pokrajini odgovorio je: "O tome ćemo u narednim danima".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track