RADIKALSKA INICIJATIVA: SRS počela s prikupljanjem potpisa za razrešenje Nikolića
Foto: Tanjug

Startovali u Knez Mihailovoj

RADIKALSKA INICIJATIVA: SRS počela s prikupljanjem potpisa za razrešenje Nikolića

Politika -
Radikali smatraju da Nikolić sa predsedničke funkcije treba da ode jer je fakultetsku diplomu stekao na nelegalan način, a da nije položio nijedan ispit kao i to što se u zgradi Predsedništva nalazi privatna Fondacija njegove supruge Dragice Nikolić
1 / 2 Foto: Tanjug

BEOGRAD - Srpska radikalna stranka (SRS) počela je danas u Beogradu prikupljanje potpisa građana za razrešenje Tomislava Nikolića sa funkcije predsednika Srbije zbog, kako navode, kršenja Ustava Srbije.

Radikali smatraju da Nikolić sa predsedničke funkcije treba da ode jer je fakultetsku diplomu stekao na nelegalan način, a da nije položio nijedan ispit kao i to što se u zgradi Predsedništva nalazi privatna Fondacija njegove supruge Dragice Nikolić, rekao je u Knez Mihailovoj ulici novinarima funkcioner SRS Miljan Damjanović.

On je naveo da javnost ne zna kolika je sredstva u tom fond prihodovano, kako se troše i koliko.Prema njegovim rečima, inicijativu sa neophodnih 30.000 potpisa poslaće u parlament poslaničkim grupama da oni pokrenu raspravu. Prikupljanje potpisa od sutra će biti organizovano u celoj Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track