Marko Atlagić (SNS): Boža Ðelić mi pretio smrću!
Foto: Fonet

Poslanik Srpske napredne stranke tvrdi da ga je bivši ministar napao na pešačkom prelazu

Marko Atlagić (SNS): Boža Ðelić mi pretio smrću!

Politika -
Na pešačkom prelazu sreo sam Božidara Ðelića. Odjedanput je podigao ruku i prst i zapretio: „Ako me još jednom spomeneš u Skupštini, gotov si“

BEOGRAD - Poslanik SNS Marko Atlagić zabrinuo se za svoju bezbednost jer mu je, kako tvrdi, juče, usred bela dana, i to na pešačkom prelazu, zapretio „likvidacijom“ bivši ministar Božidar Ðelić.- Izlazio sam iz zgrade Agencije za borbu protiv korupcije i na pešačkom prelazu sreo Božidara Ðelića. Odjedanput je podigao ruku i prst i zapretio: „Ako me još jednom spomeneš u Skupštini, gotov si“. Produžio sam dalje. Postavljam pitanje: Da li je meni slobodno kretanje? Bilo mi je vrlo neugodno. Nisam odgovarao, produžio sam. On je bio jako uzbuđen, nosio je nekakve papire - u dahu je ispričao Atlagić. I dok pomenute Ðelićeve reči predstavlja kao svojevrsnu pretnju, na pitanje Kurira da li se uplašio nekadašnjeg ministra, Atlagić kroz kaže:- Ne znam ko bi tu kako prošao. Znate li da sam jedini poslanik koji može da pređe 62 stepenika u Skupštini?

Bez odgovora... Božidar Ðelić
Bez odgovora... Božidar Ðelić

Inače, ovaj incident, kako se stiče utisak, više je zabrinuo Zorana Babića, šefa poslaničke grupe SNS nego samog Atlagića.- DS u liku visokog funkcionera Božidara Ðelića nastavlja s pretnjama i ucenama, pa čak i fizičkom likvidacijom - rekao je on.(J. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track