SKANDAL U SKUPŠTINI SRBIJE Bečić: Đurišić mi psovao porodicu i rekao da će da me razbije!
Foto: Fonet Nenad Orevic

Pretio batinama

SKANDAL U SKUPŠTINI SRBIJE Bečić: Đurišić mi psovao porodicu i rekao da će da me razbije!

Politika -
Prišao mi je i bez ikakvog povoda uputio psovke meni i mojoj porodici, rekao je da će da me razbije, da će da me pretuče. Komentarisao je moj izgled, pretio da će da se obračuna sa mnom, rekao je potpredsednik parlamenta

BEOGRAD - Potpredsednik Skupštine Srbije Igor Bečić izjavio je danas da ga je, nakon određivanja pauze u parlamentu, šef poslaničke grupe SDS Marko Đurišić verbalno napao i pretio batinama.“Đurišić mi je nakon određivanja pauze prišao i bez ikakvog povoda uputio psovke meni i mojoj porodici, rekao je da će da me razbije, da će da me pretuče. Komentarisao je moj izgled, pretio da će da se obračuna sa mnom. To nije nimalo prijatno, jer dolazi od kolega sa kojima bi morali da razmenjujemo argumente”, rekao je Bečić novinarima u parlamentu.

Marko Đurišić (Foto: Fonet/Aleksandar Levajković)
Marko Đurišić (Foto: Fonet/Aleksandar Levajković)

On je naveo da na taj napad gleda kao na poruku SNS, stranci koja želi da sprovodi reforme, i da pokazuje da opozicija nema argumente, te da zato pokušava da zaplaši SNS i da zaustavi reforme u Srbji. “Nije mi prijatno kad znam da to dolazi od stranke bivšeg predsednika Republike”, rekao je Bečić.Skupština Srbije danas razmatra amandmane na leks specijalis o projektu Beograd na vodi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track