Ljajić: Ne nudimo bajke, nego samo rešenja

Predstavio socijalni program

Ljajić: Ne nudimo bajke, nego samo rešenja

Politika -
Spremamo pomoć za nezaposlene porodilje, uspešne studente i sve starije od 55 godina koji su ostali bez posla

MLADENOVAC - Konkretno.

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić rekao je juče da odavno nije video toliko šarlatanstva, praznih obećanja i jeftinog populizma koliko građanima pojedine stranke i politički lideri serviraju u ovoj predizbornoj kampanji.

- Mislio sam da je vreme demagogije i olakih obećanja prošlo, da smo sazreli kao političari i kao društvo, i da se ne može sve zavijeno u foliju prodati narodu i dobiti glasove za to - rekao je Ljajić na stranačkom skupu SDPS u Mladenovcu.

On je naveo da se građanima nudi sve i svašta, od toga da se Srbija vrati u 1946. godinu i sistem samoupravljanja, pa do toga da će se nakon izbora osvanuti u 2046. godini.

Ističući da će lista Izbor za bolji život - Boris Tadić nastaviti da se bavi isključivo realnim temama, Ljajić je naveo da postoji nekoliko oblasti u kojim odmah nakon izbora mogu da se sprovedu reforme i da se time omogući bolji život.

Kako je rekao, reč je o pomoći svim nezaposlenim porodiljama u visini od 20.000 dinara mesečno u prvih devet meseci starosti deteta, pomoć uspešnim studentima, kao i ljudima iznad 55 godina starosti koji su zbog loših privatizacija ostati bez posla, a nisu stekli uslove za penziju.

- Biće prostora za značajne subvencije u poljoprivredi, tu se spremaju velike izmene, a uz to moramo da pomognemo domaće firme i sve kompanije koje otvaraju nova radna mesta - kazao je Ljajić.

Jedini političar koji daje realna obećanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track