DSS: Isključenje Sande Rašković Ivić pokušaj SNS-a da oslabi DSS!
Foto: Nebojša Mandić

Optužbe

DSS: Isključenje Sande Rašković Ivić pokušaj SNS-a da oslabi DSS!

Politika -
Navodnu odluku o kojoj su obavešteni mediji donela je nepostojeća Disciplinska komisija budući da su njeni članovi još ranije isključeni iz DSS-a zbog kršenja Statuta i rada u interesu SNS-a", navodi se u saopštenju.

BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije (DSS) optužila je danas Srpsku naprednu stranku (SNS) za pokušaj isključenja iz stranke predsednice DSS-a Sande Rašković Ivić. U saopštenju se navodi da je isključenje Rašković Ivić iz članstva "poslednji pokušaj režima da oslabi DSS".

"Navodnu odluku o kojoj su obavešteni mediji donela je nepostojeća Disciplinska komisija budući da su njeni članovi još ranije isključeni iz DSS-a zbog kršenja Statuta i rada u interesu SNS-a", navodi se u saopštenju.

Opštinski odbor DSS Palilula saopštio je ranije danas da je Disciplinska komisija DSS-a isključila je iz članstva Rašković Ivić. U saopštenju se navodi da je Rašković Ivić, koja je član opštinskog ogranka DSS Palilula, isključučena iz stranke zbog delovanja suprotnog Programu DSS i političkim stavovima stranke, povrede Statuta i nanošenja štete partiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track